Koalakm Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca 44 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Cup holder bez ambiente wydaje mi sie ze jest tam bialy konturowy...
Muskel1 Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca (edytowane) Tak, chodziło mi o to, że nie jest kolorowy. Edytowane 16 Lipca przez Muskel1
Koalakm Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca 12 minut temu, Muskel1 napisał(a): Tak, chodziło mi o to, że nie jest kolorowy. mysle ze akurat na bialo ustawiony kolor...
Muskel1 Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca Wątpię aby cup holder miał oddzielną regulację barw. W B9 przynajmniej nie ma. Poza tym jaki by to miało sens pozostałe ambiente ustawić do pezentacji w kolor a cup holder na biało ?
igo89 Opublikowano 16 Lipca Autor Opublikowano 16 Lipca Ktoś miał zamiar zamawiać A4 i teraz czeka żeby zamówić nowe A5 ? Pytam z ciekawości.
Muskel1 Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca Na stronie Audi już wstawili nowe A5, na razie bez zdjęć i możliwości wyboru, .
igo89 Opublikowano 16 Lipca Autor Opublikowano 16 Lipca 7 minut temu, Muskel1 napisał(a): Na stronie Audi już wstawili nowe A5, na razie bez zdjęć i możliwości wyboru, . Cenniki na Audi Polska mają być do końca lipca tergo roku, ale na pewno będzie drożej myślę że takie A5 Avant w tym 45 TFSI pod korek zdobiony np bez panoramy to 400 k będzie jak nic
Koalakm Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca 7 minut temu, igo89 napisał(a): A5 Avant w tym 45 TFSI pod korek zdobiony np bez panoramy to 400 k będzie jak nic ooo masakra cena, mysle ze bedzie ciut nizej
igo89 Opublikowano 16 Lipca Autor Opublikowano 16 Lipca 3 minuty temu, Koalakm napisał(a): ooo masakra cena, mysle ze bedzie ciut nizej No może być różnie, bo to jest już traktowane jak A5 a sama A5 była droższa od A4 + nowy model wiadomo wyższa cena więc wcale bym sie nie zdziwił że tyle wyjdzie. A4 Avant że wszystkim bez Webasto i panoramy w 45 TFSI wychodziła 330k
Muskel1 Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca https://www.audi-mediacenter.com/de/pressemappen/die-neuen-audi-a5-modelle-16102
Hugo Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca 2 godziny temu, RALF76 napisał(a): coś o silnikach wiadomo??? Podali takie info o silnikach dostępnych w chwili premiery: Podstawowy silnik to 2.0 TFSI o mocy 150 KM. Alternatywnie jednostka ta jest dostępna w wersji o mocy 204 KM. Silnik 2.0 TDI o mocy 204 KM. Napęd sportowych modeli S5 oparty jest na 3,0-litrowym silniku V6 TFSI o mocy 367 KM. 1
Muskel1 Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca 1 godzinę temu, Koalakm napisał(a): mysle ze akurat na bialo ustawiony kolor... Miałeś rację, cup holder na filmikach też w kolorze świeci. Nie miałoby to sensu inaczej.
Koalakm Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca 1 minutę temu, Muskel1 napisał(a): Nie miałoby to sensu inaczej. Dokladnie
Muskel1 Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca Z tego co widzę, podobnie jak w B9, w B10 także zaoszczędzono na czerwonych lampkach ostrzegawczych i zamontowano odblaski w tapicerce drzwiowej
RALF76 Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca 26 minut temu, Muskel1 napisał(a): Z tego co widzę, podobnie jak w B9, w B10 także zaoszczędzono na czerwonych lampkach ostrzegawczych i zamontowano odblaski w tapicerce drzwiowej widać ta sama ręka księgowego
Muskel1 Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca Będzie co dokładać, chociaż w tej platformie to już nic sam nie zakodujesz dzięki SFD2 1
lcu Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca Nie podoba mi się, ta ilość tabletów, te przyciski na drzwiach i kierownicy... Dla mnie taki plastic fantastic, zobaczymy na żywo ale jak na razie średnio na jeża.
Koalakm Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca Godzinę temu, Muskel1 napisał(a): chociaż w tej platformie to już nic sam nie zakodujesz dzięki SFD2 no chyba w koncu bedzie mozna, nie bylo podobnie z B9?
Rekomendowane odpowiedzi