Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Jaka elektryczna maszynka do golenia?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chcialbym przestawic sie na elektryczna maszynke do golenia. Macie moze z tym jakies doswiadczenia? Co mozecie polecic a czego nie? Jakie glowice i ile, jakie firmy?

Nie zalezy mi specjalnie na mobilnosci, w duzej mierze maszynka bedzie uzywana w domu. Sporadycznie w wyjazdach wiec bateria nie musi byc jakas super.. czy moze w ogole lepiej zrezygnowac z baterii na rzecz kabelka? Budzet to powiedzmy 200 zl. Jesli bedzie warto to moge dolozyc jeszcze max 100 zl. Co mi polecicie?

Pozdrawiam

* po co używasz przy temacie nie związanym z motoryzacją prefixu INNE ?

Opublikowano

Poszukaj na forum, już było na ten temat.

Opublikowano

tak na marginesie ja polecam każdą Braun'a powyzej 200zl :P sam używam i jest :kox:

Opublikowano

Philips jest ok :good:

Opublikowano

jęśli Ci szybciej rośnie busz na twarzy niż paznokcie na stopach to zainwestuj w dobre elektryczne noże :decayed:

Opublikowano

Przepraszam za zamieszanie ;p Znalazlem tamten temat i po tym co tam wyczytalem daje sobie spokoj poki co z elektryczna maszyna. Wiekszosc wrocilia do tradycyjnych metod :)

[br]Dopisany: 09 Maj 2009, 06:17_________________________________________________Teraz tym bardziej zamieszalem.. jednak zdecydowalem sie na taka: http://www.ceneo.pl/1303461 zobaczymy co z tego bedzie..

Pozdrawiam