Krzysztof Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 Witam, Chcialbym przestawic sie na elektryczna maszynke do golenia. Macie moze z tym jakies doswiadczenia? Co mozecie polecic a czego nie? Jakie glowice i ile, jakie firmy? Nie zalezy mi specjalnie na mobilnosci, w duzej mierze maszynka bedzie uzywana w domu. Sporadycznie w wyjazdach wiec bateria nie musi byc jakas super.. czy moze w ogole lepiej zrezygnowac z baterii na rzecz kabelka? Budzet to powiedzmy 200 zl. Jesli bedzie warto to moge dolozyc jeszcze max 100 zl. Co mi polecicie? Pozdrawiam * po co używasz przy temacie nie związanym z motoryzacją prefixu INNE ?
Buszek Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 tak na marginesie ja polecam każdą Braun'a powyzej 200zl sam używam i jest
Cristoforo Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 jęśli Ci szybciej rośnie busz na twarzy niż paznokcie na stopach to zainwestuj w dobre elektryczne noże
Krzysztof Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Opublikowano 9 Maja 2009 Przepraszam za zamieszanie ;p Znalazlem tamten temat i po tym co tam wyczytalem daje sobie spokoj poki co z elektryczna maszyna. Wiekszosc wrocilia do tradycyjnych metod [br]Dopisany: 09 Maj 2009, 06:17_________________________________________________Teraz tym bardziej zamieszalem.. jednak zdecydowalem sie na taka: http://www.ceneo.pl/1303461 zobaczymy co z tego bedzie.. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi