Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Potrzebuję podpiąć komputer do A4 B8 w Rewalu

luki_kali

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich 🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♂️. Potrzebuje kogoś z okolic Rewala kto by podjechał do mnie ( oczywiście sprawy 💰💰 do dogadania 😉😜 ) i podłączył kompa w A4B8 2.0 TDI CAHA 2008 i chociaż wstępnie zdiagnozował usterkę. Auto zrobiło 700 km i nagle zgasło. Zaraz po tym nie dało się go odpalić. Po odpaleniu za około 2h auto faluje na wolnych jak i wyższych obrotach. Nie da się autem jeździć, bo gaśnie za chwilę. POMOCY. Jestem na wakacjach 😟🙁😩

czujnik polozenia walu najpewniej, zapala jak ostygnie?

W dniu 29.07.2024 o 12:39, Banan napisał(a):

Będę w środę w Rewalu , zabiorę VCDSa.

Dzięki kolego za podpięcie i diagnozę 👍🏻👍🏻. Tak jak rozmawialiśmy audi wraca do domu na lawecie a w domu będzie sprawdzenie wtrysków oraz dokładne sprawdzenie lub wymiana zaworu regulacji ciśnienia na listwie bo to nam wstępnie wyszło 😩🙁😞, bo tu na miejscu chyba z osiem warsztatów które obdzwoniłem nie ma czasu lub nie mają nikogo kto by podjechał i chociaż sprawdził albo krzyczą sobie takie ceny za samą diagnozę, że chyba taniej by mnie wyniosła laweta do domu na własny koszt 😝🤪. Ja korzystam z wakacji. Udanego, spokojnego wypoczynku Tobie również życzę. 🏖️⛱️ Dzięki 

• Lubię to 1

Spoko miło było poznać i pogadać , szkoda że problem nie do rozwiązania na miejscu. Pozdrawiam