Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Pomoc przy wyborze A4 B8 2.0TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Panowie , 

Przychodzę do was z z takim zapytaniem, a mianowicie już byłem na kupnie a4b8 Lift  z silnikiem diesla o mocy 177koni CJCG , naczytałem się o tym motorze tutaj i po innych stronach, no i odrzuciłem pomysł na ten samochód,  i tu moje pytanie co polecacie , jaki Silnik jest najbardziej bezpieczny ? Czy wersja 190 koni ? Czy też 150 koni ? Oczywiście 2.0 TDI ... dodam , że szukam tylko wersji poliftowej ,

Z góry dziękuję za odpowiedzi

Pozdrawiam 

Opublikowano
3 godziny temu, zibix35 napisał(a):

Witam Panowie , 

Przychodzę do was z z takim zapytaniem, a mianowicie już byłem na kupnie a4b8 Lift  z silnikiem diesla o mocy 177koni CJCG , naczytałem się o tym motorze tutaj i po innych stronach, no i odrzuciłem pomysł na ten samochód,  i tu moje pytanie co polecacie , jaki Silnik jest najbardziej bezpieczny ? Czy wersja 190 koni ? Czy też 150 koni ? Oczywiście 2.0 TDI ... dodam , że szukam tylko wersji poliftowej ,

Pozdrawiam 

szukaj zadbanej 2.0tdi 143konie z historią 

na szybko wyszukałem coś takiego wizualnie niby ładna sporo km ale na plus s-line, z minusów to na pewno ten fis niekolorowy klima jedna strefa i brak nawigacji ( której się i tak nie używa ale ładniej wygląda )

WWW.OTOMOTO.PL

OTOMOTO - nowe i używane samochody i motocykle w Polska

Edytowane przez Archiwum

Opublikowano

Witam znawcą wielkim nie jestem ale zastanawiają mnie te fotele przednie w nich były kubełki sline ale nie takie.To są jakby od b9?

Opublikowano
22 minuty temu, mariusz9 napisał(a):

Witam znawcą wielkim nie jestem ale zastanawiają mnie te fotele przednie w nich były kubełki sline ale nie takie.To są jakby od b9?

chyba fotele od S4 lub RS4 nie wiem w sumie ale już kiedyś takie widziałem w zwykłej tdi może były dostępne za dopłatą, ktoś kto się zna bardziej powinien wiedzieć myślę na 100% czy tak mogło być 

Opublikowano
W dniu 10.08.2024 o 09:52, zibix35 napisał(a):

Witam Panowie , 

Pozdrawiam 

Chyba chodziło Ci o silnik CGLC.

W dniu 10.08.2024 o 17:36, mariusz9 napisał(a):

To są fotele S-linowe z B8, podobne do tych z S4.

Edytowane przez krzysiek_f

Opublikowano

Ja bym szukał 190KM 

Wiadomo jest tam system adblue ale taki urok nowszych aut.

Opublikowano
  • Autor

Na dzien dzisiejszy rozważam jeden z dwóch Silników czyli EA288 albo 150 km albo 190 km z Skrzynia manualna,  z tego co się naczytałem są to dosyć dobrze skonstruowane jednostki , pozdrawiam 

Opublikowano

Przy silniku CNHA (190 KM) i manualu należy być świadomym kosztów wymiany kpl. sprzęgła. Mianowicie dwumasa występuje tylko w oryginale, koszt ponad 5k PLN.

Opublikowano
8 godzin temu, krzysiek_f napisał(a):

Przy silniku CNHA (190 KM) i manualu należy być świadomym kosztów wymiany kpl. sprzęgła. Mianowicie dwumasa występuje tylko w oryginale, koszt ponad 5k PLN.

Wtrącę pytanie będzie to sama dwumasa? Czy razem ze sprzęgłem w tej cenie?

Wiadomo a jeszcze robocizna też kosztuje, robi się spora kwota

Opublikowano
11 godzin temu, Antek50 napisał(a):

Wtrącę pytanie będzie to sama dwumasa? Czy razem ze sprzęgłem w tej cenie?

Wiadomo a jeszcze robocizna też kosztuje, robi się spora kwota

Sama dwumasa. Sprzęgło w zamienniku 1000+ i mamy za same graty ponad 6k.

Spora, wiele osób jest nieświadomych tych kosztów. 

Opublikowano
W dniu 14.08.2024 o 11:28, krzysiek_f napisał(a):

Sama dwumasa. Sprzęgło w zamienniku 1000+ i mamy za same graty ponad 6k.

Spora, wiele osób jest nieświadomych tych kosztów. 

Czyli multitronic nie tak straszny w kosztach naprawy, porównaniu do zwykłej manualnej ? 

Opublikowano
15 godzin temu, koziol99 napisał(a):

Czyli multitronic nie tak straszny w kosztach naprawy, porównaniu do zwykłej manualnej ? 

Tego nie wiem.