Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Kodowanie lamp Matrix w A4 B9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć pomoże ktoś mi z kodowaniem vcds z lamp xenon na lampy led Matrix ? 
Będę właśnie wymieniał lampy mam już też instalacje tylko zostało mi do kodowania sterowników czy ktoś wie na instrukcje jak zakodować. I wymieniam odrazu lampy tył ze zwykłej lampy zarobkowej na led z dynamicznymi kierunkami też mam już instalacje tylko potrzebuje kodowanie. Proszę o szybką pomoc. Pozdrawiam 

Opublikowano

Samo kodowanie nic nie da. Trzeba wymienić BCM1 na obsługujący LED matrix, bo BCM1 pod xenony nie obsłuży matrixow.

Opublikowano

Mam drugi Bcm tylko potrzebuje kodowanie 

Opublikowano

Wrzuć pełny auto-scan. 

Opublikowano

Masz może rozpiskę jakie nr bcm obsługują matrix bo nie jestem pewny czy na pewno ten kupić 

Opublikowano

Tutaj  próbowaliśmy stworzyć własną bazę danych dotyczącą BCM1 i funkcji jakie obsługują, ale uczestnictwo jest dość marne. Większość użytkowników na forum oczekuje tylko pomocy (bo jak uważają - od tego jest forum żeby sobie pomagać:grin:) ale z własną inicjatywą już marnie wygląda.

Jest tam podanych kilka modeli i wersje wyposażenia, jakie obsługują.

Opublikowano

No widzisz sam zmieniłeś temat bo ja prosiłem o pomoc w adaptacji o nic więcej a sam zacząłeś od bcm to chcę się dowiedzieć ale widzę że wielki problem masz. 

Opublikowano

Ja mam problem? Gdyby tak było nie otrzymałbyś żadnej informacji ode mnie.

Ty chyba kolego masz jakiś problem. Teraz Ci na pewno pomogę:grin:

Coraz to lepsi rejestrują się na tym Forum:facepalm:

Opublikowano

35 minut temu, MateuszKua4b9 napisał(a):

Masz może rozpiskę jakie nr bcm obsługują matrix bo nie jestem pewny czy na pewno ten kupić 

Czekaj czekaj napisałeś, że masz drugi BCM a nagle piszesz, że chcesz rozpiskę bo go jednak nie masz i nie wiesz czy ten na pewno kupić 🤔. No nieźle. 

Opublikowano

No mam zakupiony na allegro czekam na paczkę ale chciałem się dowiedzieć na 100procent czy będzie dobry.