Meoff Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września Witam grupowicze, mam pytanko świeży jestem w temacie car audio mam radio rns-e i chcial bym podlaczyc subwoofer z wzmacniaczem, potrzebuje jakiejś przejściówki na chiche? jak tak możecie coś polecic miłego wieczoru!
P.Wiśnia Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września (edytowane) Możesz ciągnąć przewód bezpośrednio do wzmacniacza. Albo kawałek przewodu zakończony przewodem cinc. Tutaj masz rozpiskę skąd brać sygnały: Kostka C : pin 3: wyjście lewy-przód pin 5: wyjście lewy-tył pin 8: masa sygnałów pin 9: wyjście prawy-rzód pin 11: wyjście prawy-tył Kostka D : pin 13: +12 do wzbudzenia wzmacniacza Potrzebujesz takich konektorów: 5x 000979009E (blokujące za pomocą widoczne blaszki) 1x N90732603 (2 blokady po bokach, wymaga używania wyjmaka) Edytowane 4 Września przez P.Wiśnia 1
Meoff Opublikowano 5 Września Autor Opublikowano 5 Września (edytowane) Dziękuję serdecznie!! Ale i tak skaplikowane dla mnie myslalem ze wystarczy kostka z chinchami i podłączyć 😅 Dodam że radio było dokładane ze zwykłego concepta a zarazem nie dzialaja głosniki z tyłu bo nie mam ori wzmaka i suba, czyli nie potrzebuje żadnych adapterów audio na chinche? Pytałem elektro mechanika to powiedział że obowiazko musze kupić ta przejściówkę a nawet nie wiem jak wygląda 😕 miłego dnia!! Edytowane 5 Września przez Meoff
P.Wiśnia Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września No tak, potrzebujesz przejściówkę ISO na QUADLOCK aby podłączyć RNSE.
Meoff Opublikowano 5 Września Autor Opublikowano 5 Września Taak ja mam tą kostkę pełne rnse jest, tylko nie mam wejść pod cinc z wzmacniacza do radia, szukam adaptera z cincami
Meoff Opublikowano 5 Września Autor Opublikowano 5 Września Nie ograniam tej całej elektyki, gdzie niedzie pisza ze 5 11 pin gdzie niegdzie 3 9 masa plus minus remote czarna magia 😅
Rozwiązanie P.Wiśnia Opublikowano 5 Września Rozwiązanie Opublikowano 5 Września Dałem ci prawidłowy schemat co masz gdzie podłączyć. Lutownica w rękę i do roboty. 1
Rekomendowane odpowiedzi