przpasz94 Opublikowano 4 Września Udostępnij Opublikowano 4 Września Witam, mam problem z rurką zasilania listwy która idzie od pompy wysokiego ciśnienia, próbuję od jakiegoś czasu znaleźć w sklepach lecz cały czas to nie to serwis też poległ na rysunkach technicznych wszystkie pompy mają wyjście z tyłu moja natomiast ma wyjście od góry i taką też pompę znalazłem od 244 konnej lecz nie mogę zlokalizować teraz rurkiMiał ktoś podobny problem ??? jakiś numer części ?? Około dwóch lat temu udało się ją pospawać ale przyszedł jej kres i trzeba wymienić. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petroholic Opublikowano 4 Września Udostępnij Opublikowano 4 Września Gdyby nie udalo ci sie namierzyc nowego przewodu wysokiego cisnienia mozna to przeskoczyc. Dobre firmy zakuwajace weze hydrauliczne maja tez usluge dorabiania przewodow stalowych. Dorobia na wzor starego. Kiedys dorabialem do nietypowego silnika przemyslowego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi