JORG-Composite Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 juz niedługo takim dyfuzorem cieszył się bedzie kolega oliziado lusterka jeszcze schną niech pan moderator wrzuci całe zdjecia bo ja jeszcze tej sztuki nie ogarnąłem - mówisz i masz/Cuber
JORG-Composite Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Opublikowano 9 Maja 2009 to niedoklejone po prawej chyba niedocięte
domjenick Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 wszystkie zagiecia,popraw nagrzewajac suszarka do wlosow,ale nie za mocno,bo przepalisz-najlepiej oklej kawalek czegos i poprobuj, zanim zrobisz gorzej...cieple powietrze spowoduje kurczenie sie folii plastikowej i dokladnie "otuli" zagiecia zewnetrzne i nie bedzie "bombli" w wewnetrznych czesciach
JORG-Composite Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Opublikowano 9 Maja 2009 wszystkie zagiecia,popraw nagrzewajac suszarka do wlosow,ale nie za mocno,bo przepalisz-najlepiej oklej kawalek czegos i poprobuj, zanim zrobisz gorzej...cieple powietrze spowoduje kurczenie sie folii plastikowej i dokladnie "otuli" zagiecia zewnetrzne i nie bedzie "bombli" w wewnetrznych czesciach kolego to nie jest folia;) to czysty zalaminowany carbon
domjenick Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 no chyba ze tak... [br]Dopisany: 09 Maj 2009, 20:47_________________________________________________ale i tak temperatura mozesz to wyrownac...
JORG-Composite Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Opublikowano 9 Maja 2009 co innego foto co innego na samochodzie;)
domjenick Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 chodzilo mi o "wygrzanie" tych elementow,ktore zaznaczylem-sprobuj,moze bedzie jeszcze lepiej
KOval81 Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 Kurna - spodziewałem się lepszego efektu. Nieco paździerz wyszedł.. :gwizdanie:
wesz82 Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Na sucho to nie ciekawie to wygląda,ciekawe jak będzie na aucie...
domjenick Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Piotrek,a jak robiles zalamania-grzales to czyms?
malik Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Prawdziwej maty węglowej nie nagniesz temperaturą. To nie jest folia termokurczliwa Całkiem niezły tutorial. Niestety w praktyce nie jest to zapewne takie łatwe.
topor Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 ten dyfuzor rowniez wykonany przez Jorga. Po małej polerce papierem wodnym jest git malina. Spełniło to moje oczekiwania. Jeszcze raz dzieki Jorg!!
domjenick Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 ...a nie bedzie zadnaj poprawki elementow,ktore zaznaczylem na fotce?
Rekomendowane odpowiedzi