Szalony Władek Opublikowano 4 Października Udostępnij Opublikowano 4 Października Witam czasami pedał hamulca wpada do podłogi a później hamuje normalnie co to może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serdzio Opublikowano 7 Listopada Udostępnij Opublikowano 7 Listopada Mam to samo. Wymieniłem zaciski, tarcze, klocki i przewody przód oraz tył i był rok spokoju a ostatnio dwa razy mi się to zdarzyło. Mam wrażenie, że dzieje się to tylko gdy auto samo stacza się w tył. Rozwiązałeś problem u siebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano Piątek o 07:06 Udostępnij Opublikowano Piątek o 07:06 Poziom płynu hamulcowego w porządku? Nieszczelności nie ma? Jakie wartości w blokach pomiarowych pompy ABS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Władek Opublikowano Piątek o 10:08 Autor Udostępnij Opublikowano Piątek o 10:08 Dalej to samo poziom płynu ok nigdzie nie cieknie . Jak sprawdzić pompę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano Sobota o 08:35 Udostępnij Opublikowano Sobota o 08:35 blok ABS szwankuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi