Nacek Opublikowano 5 Października Opublikowano 5 Października (edytowane) Witajcie jak w temacie po wymianie filtra zaczęły się takie dziwne objawy do powtórnego drugiego odpalenia aż po kilku minutach się uspokoiło. Miał zbyt wysokie obroty na ssaniu nie chciał ich zniżyć, chodził jakby na 3 tłoki telepało budą słaba reakcja na gaz oraz z turbiny było słychać po odpuszczeniu gazu taki świst jak próbowałem trochę przygazować podobnie jak zawór DV. Później się unormowało minęło kilka dni i jeździ ok. Edytowane 5 Października przez Nacek
Langista Opublikowano 5 Października Opublikowano 5 Października A.po wymianie jakiego filtra? Paliwa? Powietrza?
pelonek1 Opublikowano 5 Października Opublikowano 5 Października 8 minut temu, Nacek napisał(a): Później się unormowało minęło kilka dni i jeździ ok. To się ciesz.
Nacek Opublikowano 5 Października Autor Opublikowano 5 Października (edytowane) Powietrza - stary był zawalony syfem i nie wierzę że przepływka się nie mogła ustawić do nowego czystego bo czuć było paliwo jakby go zalewało do tego te pozostałe objawy, na desce żadnych błędów nie pokazał. Jedynie zdjąłem ten wężyk z lewej strony co wychodzi od błotnika i odkręciłem gumę od przepływki oraz ją ściągnąłem teraz myśle nie potrzebnie bo to nie koliduje, ale zresztą przepływomierz kiedyś wymieniałem na nowy. Edytowane 7 Października przez Nacek
Rekomendowane odpowiedzi