Carnauba Opublikowano 6 Października Opublikowano 6 Października (edytowane) Witam ostatnio dopatrzyłem się lekkiego "podcięcia, przycięcia" na przedniej oponie i zastanawiam się czy mogę z tym jeździć? Czy da się to naprawić?Przecięcie nie jest na wylot- Opona letnia 235/40/R18 Edytowane 10 Października przez Carnauba
wuPiotrek Opublikowano 6 Października Opublikowano 6 Października jesli chodzi o Twoje bezpieczenstwo - to nie jest miejsce na takie pytania. odpowiedź zawsze powinna byc - do wymiany jak chcesz jezdzic jedz do wulkanizatora niech obejrzy. na zdjeciach nic nie widac. moze tylko zew czesc jest naruszona i to nie wplywa na nic. a moze jest wieksze uszkodzenie. nie wiadomo.
Archiwum Opublikowano 6 Października Opublikowano 6 Października takiego czegoś się nie naprawia, tak naprawdę liczysz że ktoś przypadkowy na forum Ci napisze spoko jeździj nic się nie stanie i uwierzysz mu w to? ja na twoim miejscu to bym szukał przynajmniej jednej nowej opony... widzę że bieżnika raczej ma sporo jeszcze więc nie będzie mocno odstawać, a ktoś inny by zapewne by jeździł na tej oponce jeszcze 10 lat @Carnauba
Rekomendowane odpowiedzi