te3ste Posted November 14 Posted November 14 Cześć, szukałem programu oraz kabla z złączem USB do kodowania AUDI A4 w przystępnej cenie. może coś podeślecie bądź jeżeli temat był już poruszany to podrzucicie link - szukałem ale nie znalazłem 😕 Z góry dziękuje.
Lukaa5 Posted November 14 Posted November 14 No ale chyba używasz telefon ? Wtedy bez usb , obd eleven
Dev Posted November 14 Posted November 14 VCPSYSTEM ® :: VCP CAN PROFESSIONAL :: VCP CAN PROFESSIONAL SYSTEM manufacturer official shop WWW.OBD2.PL interfejs diagnostyczny VAG CAN USB OBD2, oprogramowanie Vag Can Professional wersja CAN
Solution te3ste Posted November 14 Author Solution Posted November 14 Muskel1 - tutaj to chyba bardziej PRO są i dość duży budżet. Lukaa5 - telefon ale może też być laptop. DEV - dzięki! Już Wam mówię w czym problem - chciałbym aktywować sobie np. funkcję podświetlania drzwi, jak założę instalację. Albo np. na chwile obecną doczytałem że mogę również aktywować asystenta świateł drogowych w moim A4. Nawet widziałem że Muskel1 w poście (Asystent świateł drogowych w A4 B9 - brak funkcji w MMI) dodał kodowanie, dlatego chciałbym zamówić jakiś sprzęt nie wiem z allegro, ali, cokolwiek co umożliwi w podstawowym stopniu takie kodowanie wykonać.
Recommended Posts