Dragon7820 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Witam może ktoś się wypowie na temat tej a6 c7 bo nie pasuje mi w niej że niby s ine a raczej go nie ma bo fabrycznie to chyba wychodził czarny sufit ? I cena coś dziwnie niska . Link do ogłoszenia. https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/audi-a6-lift-czarny-sedan-2-0-tfsi-252-km-quattro-matrix-s-line-alcantara-aso-ID6GSlsU.html
Dragon7820 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu 5 minut temu, Hugo napisał(a): S-line zewnętrzny ma Srodek brak tak jak myślałem. A nie myslisz że dziwnie tania ?
Hugo Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Cena faktycznie jakaś promocyjna. W opisie widzę że są Matrixy, a w aucie ich nie ma😁
Dragon7820 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Hugo napisał(a): Cena faktycznie jakaś promocyjna. W opisie widzę że są Matrixy, a w aucie ich nie ma😁 No też zwróciłem uwagę na to plus niby wszystko porobione i sprzeadaje za te pieniądze 🤣 1
Dragon7820 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu Może jest ktoś z okolic owej c7 ?
Rekomendowane odpowiedzi