Karinktonek Posted November 27 Posted November 27 Witam, od kilku dni jestem posiadaczem a6c6 z2005 roku. Od razu nie bylo w nim radia, żadna fala nie odbierała idąc tym tropem naczytałem się o zielonym menu i aby go odblokować trzeba mieć vcds. Kabel zakupiony nie mogę wejść w blok 8 (error)
Muskel1 Posted November 27 Posted November 27 Przecież widać, że to MMI 2G Basic. Tam nie ma zielonego menu, bo na czerwonym monochromatycznym monitorze nie wyświetlisz innego koloru niż czerwonego I
Karinktonek Posted November 28 Author Posted November 28 W takim razie jakiś pomysł na naprawę radia ?
Karinktonek Posted November 28 Author Posted November 28 Teorie jest tak że po podłączeniu pod vcds-a w żadnych błędów ten radio nie ma ale nie mogę w żadnej fali wyłapać to ja nie wiem co to się dzieje myślałem że może wgrać od nowa MMI nie mam pojęcia
Alduric Posted November 28 Posted November 28 16 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Przecież widać, że to MMI 2G Basic. Tam nie ma zielonego menu, bo na czerwonym monochromatycznym monitorze nie wyświetlisz innego koloru niż czerwonego I Wiem, chciałem żeby sam do tego doszedł droga nakierowania na konkretne fakty.
Recommended Posts