Karinktonek Opublikowano 27 Listopada Opublikowano 27 Listopada Witam, od kilku dni jestem posiadaczem a6c6 z2005 roku. Od razu nie bylo w nim radia, żadna fala nie odbierała idąc tym tropem naczytałem się o zielonym menu i aby go odblokować trzeba mieć vcds. Kabel zakupiony nie mogę wejść w blok 8 (error)
Muskel1 Opublikowano 27 Listopada Opublikowano 27 Listopada Przecież widać, że to MMI 2G Basic. Tam nie ma zielonego menu, bo na czerwonym monochromatycznym monitorze nie wyświetlisz innego koloru niż czerwonego I
Karinktonek Opublikowano 28 Listopada Autor Opublikowano 28 Listopada W takim razie jakiś pomysł na naprawę radia ?
Karinktonek Opublikowano 28 Listopada Autor Opublikowano 28 Listopada Teorie jest tak że po podłączeniu pod vcds-a w żadnych błędów ten radio nie ma ale nie mogę w żadnej fali wyłapać to ja nie wiem co to się dzieje myślałem że może wgrać od nowa MMI nie mam pojęcia
Rob@k Opublikowano 28 Listopada Opublikowano 28 Listopada Wzmacniacz, antena, przewody. To do sprawdzenia.
Alduric Opublikowano 28 Listopada Opublikowano 28 Listopada 16 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Przecież widać, że to MMI 2G Basic. Tam nie ma zielonego menu, bo na czerwonym monochromatycznym monitorze nie wyświetlisz innego koloru niż czerwonego I Wiem, chciałem żeby sam do tego doszedł droga nakierowania na konkretne fakty.
Rekomendowane odpowiedzi