kamilloo2188 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Cześć Zaczeła mi migać czerwona kontrolna Breamse Co to może być ?
Muskel1 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Podłącz auto pod komputer diagnostyczny wykonaj pełny auto-scan i go tutaj wrzuć. Bez tego to zgadywanie. Poziom płynu sprawdzałeś? Edytowane 3 godziny temu przez Muskel1
kamilloo2188 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu Ok tak zrobię Płyn hamulcowy ?
Muskel1 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Nie, płn do kierunkowskazów🤣 Jak myślisz? Jaki płyn przy komunikacie Bremse (Hamulec)?
kamilloo2188 Opublikowano 21 minut temu Autor Opublikowano 21 minut temu Mam vcds lite tylko to mi zrobilo
kamilloo2188 Opublikowano 19 minut temu Autor Opublikowano 19 minut temu Nie da się nic z tego wyczytać ?
Muskel1 Opublikowano 10 minut temu Opublikowano 10 minut temu 10 minut temu, kamilloo2188 napisał(a): Mam vcds lite tylko to mi zrobilo Też się da. Polecam zapoznać się z podstawami obsługi.
Rekomendowane odpowiedzi