Trezor Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Po kilkuletnim epizodzie z Leonem Cuprą 300, czas było wrócić do ulubionej marki. Wcześniej było A4, tym razem padło na A5. Odebrana w ostatnie dni zeszłego roku, podobno jest ostatnią A5 Coupe 45TFSI sprzedaną w Polsce. Jest to wersja Competition Plus, czego na tym forum raczej tłumaczyć nie muszę. Niestety środek w piano black. Na szczęście nie patrzyłem na niego zbyt długo, więc się nie porysował i zdążyłem zabezpieczyć PPFem. 😉 Z wyposażenia trochę ponad standard, choć bez cudów: - stylizacja competition plus - s-line zewnątrz i wewnątrz - Bang&Olufsen - tempomat adaptacyjny - siedzenia sportowe S-line - ambient plus - matrixy + laser - dach czarny i przyciemniane tylnie szyby - felgi Rotor 20'' Kilka fotek po oklejeniu newralgicznych miejsc folią PPF i nałożeniu ceramiki. Edytowane 2 godziny temu przez Trezor
Muskel1 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Opisz wyposażenie i wrzuć zdjęcia wnętrza.
Trezor Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 14 minut temu, Muskel1 napisał(a): Opisz wyposażenie i wrzuć zdjęcia wnętrza. Coś tam dopisałem o wyposażeniu. Wnętrze wrzucę jak będę miał jakieś lepsze fotki. Edytowane 2 godziny temu przez Trezor
Rekomendowane odpowiedzi