Sebek1212 Opublikowano 23 Lutego Autor Opublikowano 23 Lutego Teraz, Sebek1212 napisał(a): Panel wymieniony zdjęta ochrona i wszystko śmiga 👍 Dzięki za pomoc. Został tylko problem z pamięcią foteli,bo teraz nie ma aktywnej ochrony komponentów tylko nie można się w ogóle połączyć że sterownikiem. W drzwiach działa tylko przycisk on-off ale w ogóle nie reaguje przycisk set🤔
Muskel1 Opublikowano 23 Lutego Opublikowano 23 Lutego Wrzucamy zawsze pełny auto-scan a nie kody błędów czy zdjęcia.
Sebek1212 Opublikowano 23 Lutego Autor Opublikowano 23 Lutego 20 minut temu, Muskel1 napisał(a): Wrzucamy zawsze pełny auto-scan a nie kody błędów czy zdjęcia. Zaraz zrobię i wrzucę
Sebek1212 Opublikowano 23 Lutego Autor Opublikowano 23 Lutego 40 minut temu, Sebek1212 napisał(a): Zaraz zrobię i wrzucę
Muskel1 Opublikowano 23 Lutego Opublikowano 23 Lutego Nie zdjęcia. Auto-scan w postaci pliku tekstowego .txt
Sebek1212 Opublikowano 23 Lutego Autor Opublikowano 23 Lutego 31 minut temu, Muskel1 napisał(a): Nie zdjęcia. Auto-scan w postaci pliku tekstowego .txt Czyli jak mam to zrobić
lucasek Opublikowano 23 Lutego Opublikowano 23 Lutego (edytowane) Tutaj masz opis jak go wykonać: Edytowane 23 Lutego przez lucasek
Muskel1 Opublikowano 23 Lutego Opublikowano 23 Lutego Tak jak robiłeś, aktywujesz auto-scan i wynik zapisujesz naciskając w oknie po lewej stronie na przycisk "zapisz" Wtedy auto-scan zostanie zapisany w miejscu które wskazałeś na dysku w postaci dokumentu tekstowego. Ten dokument tekstowu wrzucasz tutaj.
Sebek1212 Opublikowano 23 Lutego Autor Opublikowano 23 Lutego 52 minuty temu, Sebek1212 napisał(a): Czyli jak mam to zrobić
Sebek1212 Opublikowano 23 Lutego Autor Opublikowano 23 Lutego Teraz, Sebek1212 napisał(a): Log-WAUZZZ8T98A040631-263620km.txt
Sebek1212 Opublikowano 23 Lutego Autor Opublikowano 23 Lutego 31 minut temu, lucasek napisał(a): Tutaj masz opis jak go wykonać: Już mam. Dzięki!
Sebek1212 Opublikowano 23 Lutego Autor Opublikowano 23 Lutego 34 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Tak jak robiłeś, aktywujesz auto-scan i wynik zapisujesz naciskając w oknie po lewej stronie na przycisk "zapisz" Wtedy auto-scan zostanie zapisany w miejscu które wskazałeś na dysku w postaci dokumentu tekstowego. Ten dokument tekstowu wrzucasz tutaj. Log-WAUZZZ8T98A040631-263620km.txt
Sebek1212 Opublikowano 23 Lutego Autor Opublikowano 23 Lutego Godzinę temu, Muskel1 napisał(a): Bezpieczniki do sprawdzenia. Sprawdzone. Wszystkie są ok 😔 Ale ręczne ustawianie działa 🤔
Muskel1 Opublikowano 23 Lutego Opublikowano 23 Lutego A bezpieczniki odpowiedzialne za zasilanie sterowników pamięci foteli (F i G na dolnym obrazku) sprawdzałeś?
Sebek1212 Opublikowano 23 Lutego Autor Opublikowano 23 Lutego Godzinę temu, Muskel1 napisał(a): A bezpieczniki odpowiedzialne za zasilanie sterowników pamięci foteli (F i G na dolnym obrazku) sprawdzałeś? O kurde 🤦♂️ O tym nie pomyślałem. Szczerze mówiąc nie wiedziałem że tam też są. Ju utro sprawdzę i dam znać. Dzięki wielkie za pomoc 👍👍
Sebek1212 Opublikowano 26 Lutego Autor Opublikowano 26 Lutego W dniu 23.02.2025 o 20:28, Sebek1212 napisał(a): O kurde 🤦♂️ O tym nie pomyślałem. Szczerze mówiąc nie wiedziałem że tam też są. Ju utro sprawdzę i dam znać. Dzięki wielkie za pomoc 👍👍 Mam jeszcze pytanie. Orientujesz się może jaki sterownik do homelinka muszę miec🤔 Bo mam wersję USA z literką C na końcu i podobno te sterowniki nie obsługują naszych częstotliwości. Czy któryś z tych będzie ok 🤔
Sebek1212 Opublikowano 28 Lutego Autor Opublikowano 28 Lutego W dniu 23.02.2025 o 20:28, Sebek1212 napisał(a): O kurde 🤦♂️ O tym nie pomyślałem. Szczerze mówiąc nie wiedziałem że tam też są. Ju utro sprawdzę i dam znać. Dzięki wielkie za pomoc 👍👍 Cześć. Bezpieczniki sprawdzone są ok. Wiązka drzwi też ok. Juz brakuje pomysłów 🤦♂️ A tak pomyślałem czy może mieć na to wpływ gateway 🤔 Bo to wszystko zaczęło się po wymianie na MMI 3g
Muskel1 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego 34 minuty temu, Sebek1212 napisał(a): czy może mieć na to wpływ gateway Wątpię.
Sebek1212 Opublikowano 28 Lutego Autor Opublikowano 28 Lutego 35 minut temu, Muskel1 napisał(a): Wątpię. No to już brak pomysłów 😔 Jak coś wymyślę to dam znać.
Rekomendowane odpowiedzi