Cinek0101 Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia Witam, czy jest szansa przeprogramowania Sieci 2g na LTE w Audi A4 B9 z 2020 roku.
Deniro Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia (edytowane) Godzinę temu, dfence2005 napisał(a): od 17.30 - ale sam nie próbowałem wymienić można , przeprogramować stary nie a ten film dotyczy przedlift nie 2020 Edytowane 28 Stycznia przez Deniro
dfence2005 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia Ciekawe że do polifta jeszcze 2G montowali…
Cinek0101 Opublikowano 29 Stycznia Autor Opublikowano 29 Stycznia To w takiej sytuacji jeśli mam w Aucie 2g co by należy zrobić aby Nawigacja/Mapy chodziły? Jestem Lewy w tym Temacie, także prosiłbym o jakieś rozwiązanie Pozdrawiam.
Cinek0101 Opublikowano 29 Stycznia Autor Opublikowano 29 Stycznia Miałem zmieniane Oprogramowanie na Język Polski wraz z Radiem. Jak na załącznikach ale nie mam możliwości wejścia na Mapy i Nawigacje, jest jakiś sposób aby to działało na standardy EU? Jeśli tak Bardzo bym prosił o wytłumaczenie 😌 i sposób zrobienia tego.
Deniro Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia To niema związku z internetem mogę uruhcomić navi odezwij sie na priv omowimy szczegóły
wojteksuwałki Opublikowano 17 Lutego Opublikowano 17 Lutego A ja polecam kolegę Deniro , wie co robi 😉.
Rekomendowane odpowiedzi