Opublikowano 9 Marca 20251 r Autor W dniu 5.03.2025 o 21:52, Tomafx napisał(a): No ładne ładne, naprawdę ładne. Dzięki
Opublikowano 12 Marca 20251 r W dniu 2.03.2025 o 18:03, WojtekRS5 napisał(a): Na razie mało jeżdżę , zrobilem 1600km na koniec marca jestem umówiony na powłoką ceramiczna i folie PPF .Na pewno będzie robiony full front i może coś więcej Łooo Panie jak to siadło , idał jak dla mnie 10/10, mega dobra decyzja.
Opublikowano 16 Marca 20251 r Wojtek!!!!! Mam - a... , nie wiem co napisać - zatkało mnie . ... mimo, ze zmieniłeś z A6 C7,5 Competition , co mnie zaskoczyło - na "ErEsA piatego" to pewnie poranna kawa w drodze do pracy, rozlewa się na tych karbonach , a nad pisuarem na stacji benzynowej "ręce tak się trzęsą" że kafelki są żółte - bo moc jest słuszna . A tak już na poważnie fura zejeXXsta ... a, o mody się nie pytam..... bo wiem, ze wszystko będzie ze smakiem . Gratulacje spełnienia marzeń i niech się "kółka kręcą" !!!!! P.S. POZDROWIONKA i DoZoBa czenia w B.T. Edytowane 16 Marca 20251 r przez PIXI
Opublikowano 21 Marca 20251 r Autor W dniu 16.03.2025 o 01:41, PIXI napisał(a): Wojtek!!!!! Mam - a... , nie wiem co napisać - zatkało mnie . ... mimo, ze zmieniłeś z A6 C7,5 Competition , co mnie zaskoczyło - na "ErEsA piatego" to pewnie poranna kawa w drodze do pracy, rozlewa się na tych karbonach , a nad pisuarem na stacji benzynowej "ręce tak się trzęsą" że kafelki są żółte - bo moc jest słuszna . A tak już na poważnie fura zejeXXsta ... a, o mody się nie pytam..... bo wiem, ze wszystko będzie ze smakiem . Gratulacje spełnienia marzeń i niech się "kółka kręcą" !!!!! P.S. POZDROWIONKA i DoZoBa czenia w B.T. Hehe oj to już nie jest to co na poduszkach w A6, ale nie narzekam Dzięki Adam i dozoba w B.T
Opublikowano 30 Marca 20251 r 8 minut temu, WojtekRS5 napisał(a): PPF is coming Elegancko. Będzie można bez obaw o uszkodzenie lakieru kłaść się do zdjęć ? Taka tradycja zlotowa ?
Opublikowano 30 Marca 20251 r Autor 2 godziny temu, Hugo napisał(a): Elegancko. Będzie można bez obaw o uszkodzenie lakieru kłaść się do zdjęć ? Taka tradycja zlotowa ? Nie wierze , hahaha
Opublikowano 13 Kwietnia 20251 r Autor 26 minut temu, Adam87 napisał(a): A co to, to białe na ostatniej fotce Tak nas przywitała Niedziela
Opublikowano 13 Kwietnia 20251 r 2 minuty temu, WojtekRS5 napisał(a): Tak nas przywitała Niedziela Na kaca zimny prysznic, to Wy mieliście zimę na całego? Edytowane 13 Kwietnia 20251 r przez Adam87
Opublikowano 14 Kwietnia 20251 r 22 godziny temu, Adam87 napisał(a): A co to, to białe na ostatniej fotce Komuś torebeczka pękła z proszkiem ?
Opublikowano 14 Kwietnia 20251 r 1 godzinę temu, Monti napisał(a): Komuś torebeczka pękła z proszkiem ? To widze dobra impreza była? @Hugo
Opublikowano 14 Kwietnia 20251 r 23 minuty temu, Adam87 napisał(a): To widze dobra impreza była? @Hugo Obceny ? W niedzielę rano na aucie @Olek było 25cm
Opublikowano 14 Kwietnia 20251 r Autor W dniu 13.04.2025 o 13:49, Adam87 napisał(a): Na kaca zimny prysznic, to Wy mieliście zimę na całego? Dokładnie ? Było ciekawie