Opublikowano 16 Kwietnia 20251 r I Wy wszyscy na letnich of course ? ? P.s Fotki ładne , a jak wybiera się felgę zlotu jak dwa auta mają taka samą hehe? Też bym na nią zagłosował
Opublikowano 16 Kwietnia 20251 r Autor 9 godzin temu, dawid195a napisał(a): I Wy wszyscy na letnich of course ? ? P.s Fotki ładne , a jak wybiera się felgę zlotu jak dwa auta mają taka samą hehe? Też bym na nią zagłosował Ja, natürlich Tego ci nie powiem jak się wybiera , ale Mateusz był tylko w sobote na pare godzin to może dlatego...
Opublikowano 18 Kwietnia 20251 r Autor Siema , wiem ze Rotor z Q8 siedzi dobrze , ale jest ciężki i waży prawie 18kg sztuka , myślę że do budy RS6 RS7 to spoko, ale do RS5 czy RS4 to za ciężka felga , ogólnie chciałem zobaczyć jak się jezdzi na oponach o profilu 275 25 21 i jakoś nie ma tragedii, po za tym że czuć każdego liścia Druga sprawa jak dla mnie 21 cali w RS5 dużo lepiej siada jednak przy obniżonym zawieszeniu , a teraz sie dowiedzialem ze przez gwarancje na razie nie mogę założyć sprężyny obniżających czy kombinować z KW to na tą chwile odpuszczam 21 cali i wracam do 20 cali. Tak więc szukałem coś ciekawego i rzadko spotykanego .W końcu trafiłem coś mocno limitowane a konkretnie kute felgi od Audi RS4 Edition 25 Years mega lekkie i w rozmiarze w 9x20ET18... Felgi są fabrycznie nowe i były na nich opony Pirelli Corsa, ale to bardziej opony torowe , twarde itp, i zamówiłem coś uniwersalnego czyli Michelin PS4S Nie bawem foty na aucie ... Edytowane 18 Kwietnia 20251 r przez WojtekRS5
Opublikowano 18 Kwietnia 20251 r To takie trochę znęcanie się na Audi maniakach, wrzucaj te felgi i pokaż te foty
Opublikowano 18 Kwietnia 20251 r Ty to dopiero jesteś świr (w pozytywnym sensie). Te felgi są obłedne, pokazuj jak najszybciej na aucie.
Opublikowano 25 Kwietnia 20251 r W dniu 18.04.2025 o 21:43, WojtekRS5 napisał(a): teraz sie dowiedzialem ze przez gwarancje na razie nie mogę założyć sprężyny obniżających czy kombinować z KW Ale w sensie że co? Boisz się o DRC? Bo ja zaraz po zakupie założyłem gwint. Gadałem z dealerem co z gwarancją i mówili że tracę tylko na elementy zawieszenia powiązane z modyfikacją. Na całą resztę obowiązuje normalna gwarancja.
Opublikowano 1 Maja 20251 r Autor W dniu 25.04.2025 o 22:38, kamelus_ napisał(a): Ale w sensie że co? Boisz się o DRC? Bo ja zaraz po zakupie założyłem gwint. Gadałem z dealerem co z gwarancją i mówili że tracę tylko na elementy zawieszenia powiązane z modyfikacją. Na całą resztę obowiązuje normalna gwarancja. Tak więc musze to jeszcze skonsultować z serwisem , jak to jest w moim przypadku , ale dzięki za info .
Opublikowano 17 Maja 20251 r Felgi od forda założyłeś?? ? Niby ładne ale chyba na rotorach było lepiej? ?
Opublikowano 18 Maja 20251 r Autor 15 godzin temu, Monti napisał(a): Felgi od forda założyłeś?? ? Niby ładne ale chyba na rotorach było lepiej? ? Tylko one tyle warte co ten cały Ford To prawda że na Rotor był mocniejszy agresor , ale trochę się nacieszylem i wystarczy , w tym aucie bardziej mi zależy chyba jak na razie na osiągach, a Rotory byly strasznie ciężki. Jeszcze przyjdzie czas na 21 cali , ale jak obniżenia zawias i wtedy wpadnie cos mega lekkiego i wklęsłego .
Opublikowano 19 Maja 20251 r W dniu 17.05.2025 o 16:25, WojtekRS5 napisał(a): Wiecej fot nie bawem I co myślicie Tamte o niebo lepiej ... , ale rozumiem decyzję co do wagi itd...
Opublikowano 22 Maja 20251 r W dniu 17.05.2025 o 16:25, WojtekRS5 napisał(a): Wiecej fot nie bawem I co myślicie Felga fajnie siadła ale opona psuje cały efekt. Straszny kapeć z tego Michelin. Trzeba było albo coś węższego założyć albo iść w opony które konstrukcyjnie są węższe jak Pirelli czy niektóre Continental. A tak opona nienaturalnie wyje i wygląda jak za szeroka na tą felgę - prawie jak dragster... Szkoda bo odpowiednia opona by tu dużo poprawiła i wydobyła fajny concave felgi.
Opublikowano 23 Maja 20251 r Autor W dniu 22.05.2025 o 16:58, kamelus_ napisał(a): Felga fajnie siadła ale opona psuje cały efekt. Straszny kapeć z tego Michelin. Trzeba było albo coś węższego założyć albo iść w opony które konstrukcyjnie są węższe jak Pirelli czy niektóre Continental. A tak opona nienaturalnie wyje i wygląda jak za szeroka na tą felgę - prawie jak dragster... Szkoda bo odpowiednia opona by tu dużo poprawiła i wydobyła fajny concave felgi. Opony są odpowiednie tylko Michelin tak się akurat układa że ma ten ranta taki , nie powiem też mnie to trochę zdziwiło jak zakładaliśmy opony ,ale kupiłem je za połowę ceny także sezon polatam? Miałem kiedyś Super Sporty i wyglądały dużo lepiej , na 21 cali mam też 4S i tam mega siedzi tylko że na feldze 10J i profil 25 .Masz racje ze inne marki mimo tego samego rozmiaru są węższe, tutaj akurat jest szeroko, zimowe Continental też tak wyglądają niestety.
Opublikowano 7 Czerwca 20251 r W dniu 17.05.2025 o 16:25, WojtekRS5 napisał(a): Wiecej fot nie bawem I co myślicie Fajnie wygląda na tych felgach ale na tamtych byl mega sztos.