patrykol147 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu (edytowane) Witam forumowiczów, Ostatnio robione: -rozrząd przód kompletny +pompa wody (około 2tyś km temu) -łańcuch z napinaczem i czujnikiem (około 1tyś km temu) SILNIK: 1.8T AVJ PB+LPG A4 B6 2002R. Mianowicie mam problem z błędem P1531, P0011 dodam, że błąd występował przed wymianą rozrządu i jak i teraz. Nie ma reguły kiedy błąd wystąpi czasami jest to 20km czasami 50km od ostatniego usunięcia błędów. Po wyrzuceniu błędu samochód traci jakby na mocy, nie słychać takiego "świstu" turbiny, generalnie zbiera się okej ale czuć różnicę przed jak i po skasowaniu błędu. Sprawdziłem zawór n205 otwiera się. wtyczki sprawdzone przeczyszczone. Dodatkowe błędy: P1683 P1292 Bardzo proszę o pomoc bo nie wiem co już mam z tym zrobić i z góry dzięki😕 Edytowane 11 godzin temu przez patrykol147
Łukasz13 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Napinacz łancucha zamiennik? wcześniej tez był zamiennik czy org?
patrykol147 Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu @Łukasz13wczęściej był ori teraz zamiennik
Rekomendowane odpowiedzi