Kamszot Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Witam, pojawił się u mnie problem z centralnym zamkiem z pilota. Stało się to nagle, po pracy zostawiłem auto na podwórku i po 10 minutach chciałem otworzyć, zero reakcji na pilota. Wymieniłem baterię, próbowałem zaprogramować kombinacją klawiszy, niestety nie przyniosło to efektu. Sprawdziłem drugi kluczyk, który leżał w szufladzie i on również nie reaguje (w obu kluczykach świeci czerwona dioda, więc bateria sprawna). Sprawdziłem w VAG'u w blokach pomiarowych reakcję na kluczyk i niestety w obu kluczyk brak reakcji. Znalazłem jeden błąd w module komfortu 01616 - Signal Wire to Interior Monitor / 49 - 10 - No Communications - Intermittent. Proszę o pomoc co może być nie tak.
Lovely Man Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu A nie stoisz pod linią wysokiego napięcia przypadkiem?
Kamszot Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu Nie, niezależnie od miejsca pozostawienia auta, kluczyk dalej nie działa.
Muskel1 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Któryś z czujników G303 lub G305 ma zwarcie lub wiązki do nich. Masz alarm w aucie, tak?
Kamszot Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu tak posiadam alarm. sprawdzałem jeszcze raz błędy i jest również 01370 Alarm triggered by Interior Monitoring 35-00 oraz 01371 - Alarm triggered by Door Contact Switch: Driver's Side 35-00. Czy to może mieć wpływ na działanie pilota?
Muskel1 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Wrzuć pełny auto-scan a nie kody błędów.
Rekomendowane odpowiedzi