Szychaa1234 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Witam. Potrzebuję pomocy. Mianowicie, zakodowalem sobie Doświetlanie zakrętów, po czym przestały działać światła drogowe oraz nie idzie wyłączyć ogólnie swiatel, po zgaszeniu świecą cały czas postojowe. Pomoże ktoś? Pozdrawiam
Muskel1 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Nie wiem co i według jakiej instrukcji tam nagrzebałeś, ale z tego co pamiętam, w B7 (bo taki masz w profilu) nie da się tego zakodować. Napisz co i według jakiej instrukcji grzebałeś. Wrzuć też aktualny pełny auto-scan.
Szychaa1234 Opublikowano 11 godzin temu Autor Opublikowano 11 godzin temu 3 godziny temu, Muskel1 napisał(a): Nie wiem co i według jakiej instrukcji tam nagrzebałeś, ale z tego co pamiętam, w B7 (bo taki masz w profilu) nie da się tego zakodować. Napisz co i według jakiej instrukcji grzebałeś. Wrzuć też aktualny pełny auto-scan. Było to w b8 i już naprawiłem, cofnąłem kodowanie do oryginalnego i już wszystko wróciło do normy. Ponowne kodowanie załatwiło sprawę i działa już test wkazowek jak i doswietlanie
Rekomendowane odpowiedzi