Biadaczq Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Witam przychodzę z takim problemem iż samochód po odpaleniu i wrzuceniu wstecznego daje sygnał (bep) sygnalizacyjny, że jest wrzucony wsteczny, każde kolejne wrzucenie wstecznego nie daje już sygnału, dodatkowo z czujnikami parkowania jest sprawa podobna, po pierwszym odpaleniu auta nie działa sygnalizacja dźwiękowa z przodu, tył jest zawsze ok, przy wrzuceniu raz wstecznego, sygnał z przodu później pojawia się już za każdym razem.. ktoś ma jakieś pomysły co sprawdzić? nadmienię tylko, że autko ma 8 czujników oraz dołożoną kamerę cofania, kamerka za każdym razem działa, brak jakichkolwiek błędów po przeskanowaniu vcds. nie jestem w stanie powiedzieć, czy stało się tak na 100% po montażu kamerki, ale jest taka możliwość. proszę o pomoc jeżeli ktoś ma jakiś pomysł pozdrawiam ps aktualizacja softu mmi + reset nic nie dały
Muskel1 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Wrzuć pełny auto-scan. Kto dokładał kamerę? Czy kamera została zakodowana? Czy czujniki są fabrycznie, czy też dokładane?
Biadaczq Opublikowano 5 godzin temu Autor Opublikowano 5 godzin temu Czesc jutro dorzuce auto scan pdc fabryczne Kamera ali, montowałem sam, kodował elektronik. Mam wrazenie ze zaczelo sie to dziac po dorzuceniu kamery jak jeszcze nie byla zakodowana, zakodowanie nic nie zmienilo. jutro wróce z autoscanem dzieki
Rekomendowane odpowiedzi