Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Migające światło wsteczne w Audi Q7 4M

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj zamontowałem w miejsce świateł wstecznych żarówki ledowe z canbus gdzie nie ma żadnego problemu z błędami gdyż nie wyrzuca takich na zegarach . Światła świecą ładnie i mocno ani nie mrugają . Mruganie pojawia sie zaś na obrazie kamery cofania w mmi i nie było tak na zwykłych żarówkach i nie wiem dlaczego tak jest. Proszę o jakąś pomoc bo nie ukrywam że żarówki ledowe w wstecznych robią bardzo wielka robotę gdyż dają od groma więcej światła niż standardowa i dwa super wygląd Xenon poświaty. 

Opublikowano

LEDy sieją zakłócenia.

Opublikowano

Włącz zapłon, nie włączaj biegu wstecznego, stań za pojazdem. Opisz zachowanie zamienników led (w przypadku braku poczekaj chwilę -około 30s. na ewentualne błyski).

18 minut temu, xXPiotrekXx19 napisał(a):

Mruganie pojawia sie zaś na obrazie kamery cofania w mmi

Pojawia się i jest skutkiem błysków zamienników ? Czy jest to może inny rodzaj mrugania z innej przyczyny niż krótkotrwałe rozjaśnienie oświetlanej przez lampy powierzchni/przestrzeni ? 

Opublikowano
  • Autor

Światło samo w sobie nie mruga jedynie występowali to w obrazie z kamery wstecznej ale problem załatwiony gdyż wyjmowałem jeszcze raz żarówkę i wkładałem odwrotnie gdzie żarówki nie mają polaryzacji ale od chwili wsadzenia odwrotnie problem znikł . Nie na ani błędu spalonej żarówki ani mrugania na kamerze wstecznej czy to w dzień czy też w nocy tak że problem rozwiązany .