dobry1 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu (edytowane) Witam wszystkich mała zapowiedź . Auto zamówione 30.12.2024 niebawem odbiór długo wyczekiwany 😁 Daytona grey w black pakiecie na 20 calach. Wyposażenie wszystkie pakiety dostępne na pokładzie plus dodatki według uznania . Edytowane 17 godzin temu przez dobry1 2
Muskel1 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Masz HUD? Jakie światła? Matrix czy Matrix HD?
dobry1 Opublikowano 16 godzin temu Autor Opublikowano 16 godzin temu (edytowane) Mam pakiet tech pro więc światła fulll dostepne w tym modelu. Nie zdecydowałem się na: dach w szkle wyswietlacz na szybie już bez tego dużo się dzieje w aucie ogrzewanie postojowe zamawiając te trzy pozycje cena katalog bliska była by 4 z przodu . Edytowane 7 godzin temu przez dobry1
Muskel1 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 1 minutę temu, dobry1 napisał(a): ogrzewanie postojowe i wyświetlacza na szybie . Nie chciałeś? To bardzo przydatne wyposażenie.
dobry1 Opublikowano 16 godzin temu Autor Opublikowano 16 godzin temu (edytowane) Przy mojej konfiguracji cena wyszła gruba jak na a5 a te pozycje jakoś nie miałem ciśnienia .Bardziej cieszą fotele które robią mega robotę Bang Olufsen również w zagłówkach kamery 360 ambient pro hak i cała lista funkcjonalnych dodatków . Edytowane 6 godzin temu przez dobry1
Muskel1 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Siedzenia są mega, masaż i wentylacja. Jak konfigurowałem A5 to też doszedłem do ponad 85 tys. €, za A5 2.0 TDI to jest rzeczywiście już dużo.
dobry1 Opublikowano 16 godzin temu Autor Opublikowano 16 godzin temu Przez lata cieszyły mnie mody które robiłem w swoich autach ale doszedłem do momentu dość zrobiłem konfigurację pod siebie żeby nic nie grzebać .Ale ok 🫣 już przyznam się chodzi mi po głowie wymiana grilla z S5 niestety nie dało się zamówić z konfiguratora . Ale spokojnie czas pokaże .
Rob@k Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Mega fotele. Kurde jakoś ta kiera mi nie leży. Może kwestia przyzwyczajenia. Gratuluję zakupu i bezawaryjności.
dobry1 Opublikowano 14 godzin temu Autor Opublikowano 14 godzin temu (edytowane) Tak szczerze to kiera jest bardzo ok podgrzewana elektrycznie regulowana większym problemem jest w moim odczuciu poduszka . Zerknij w konfigurator na zwykłą kiere nie s line to już mega słabo wygląda. Edytowane 6 godzin temu przez dobry1
marcin_o23 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu (edytowane) Gratuluje zakupu, wiem, że nowe auto cieszy , ja ogólnie mam problem z tym nowym modelem A5, jeśli by to nadal miało nazwę A4 to do przeżycia, A5 zawsze mi się kojarzyła z taką sportową, agresywną (w stosunku do A4) sylwetką czego mi teraz brakuje. Podobają mi się fotele i wygląd lamp przednich, reszta jakoś tak średnio.... Ale wiadomo musimy się do wszystkiego przywyczaić Edytowane 13 godzin temu przez marcin_o23
dobry1 Opublikowano 13 godzin temu Autor Opublikowano 13 godzin temu (edytowane) Dzięki czas zrobi swoje myślę że musi się opatrzeć przyznaje kilka salonów różnych marek odwiedziłem przed decyzją zakupu z perspektywy czasu jestem zadowolony z wyboru .W Warszawie w pewnym salonie przy lotnisku 😆 maja piękna S5 avant cała czarna w świetnej konfiguracji wygląda mega 🤩🤩 dla porównania obok golas A5 dwa światy wszystko zależy ile chcemy wydać na auto . Co do foteli 😍 masaż wentylacja oczywiście memory podświetlane logo i nowość głośniki w zagłówkach dwie sztuki w każdym . Edytowane 13 godzin temu przez dobry1 2
D4NTE Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu No w końcu założony wątek. Jeszcze raz gratulacje zakupu niech cieszy i służy... 😃 1
Rekomendowane odpowiedzi