Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Audi A5 Avant TDI quattro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich mała zapowiedź .

Auto zamówione 30.12.2024 niebawem  odbiór długo wyczekiwany 😁 Daytona  grey w black pakiecie na 20 calach.

Wyposażenie wszystkie pakiety dostępne na pokładzie plus dodatki według uznania .

IMG_8981.png

IMG_8983.png

IMG_8988.png

IMG_8985.png

IMG_8984.png

IMG_8990.png

IMG_8989.png

IMG_8991.png

29799b91-3c05-4860-b58d-36b723939ecd.jpeg

4c14bd48-36c4-4465-a563-78d5395c2555.jpeg

Edytowane przez dobry1
  • Super 2
Opublikowano

Gratulacje 👍

Wygląda dobrze:wink:

Opublikowano

Dzięki 😁

Opublikowano

Masz HUD?

Jakie światła? Matrix czy Matrix HD?

Opublikowano (edytowane)

Mam pakiet tech pro więc światła fulll  dostepne w tym modelu.

Nie zdecydowałem się na:

dach w szkle 

wyswietlacz na szybie już bez tego dużo się dzieje w aucie

ogrzewanie postojowe zamawiając te trzy pozycje  cena katalog bliska była by 4 z przodu .

Edytowane przez dobry1
Opublikowano
1 minutę temu, dobry1 napisał(a):

ogrzewanie postojowe i wyświetlacza na szybie .

Nie chciałeś? To bardzo przydatne wyposażenie.

Opublikowano (edytowane)

Przy mojej konfiguracji cena wyszła gruba jak na a5 a te pozycje jakoś nie miałem ciśnienia .Bardziej cieszą fotele które robią mega robotę Bang Olufsen również w zagłówkach kamery 360 ambient pro hak i cała lista funkcjonalnych  dodatków .

Edytowane przez dobry1
Opublikowano

Siedzenia są mega, masaż i wentylacja. Jak konfigurowałem A5 to też doszedłem do ponad 85 tys. €, za A5 2.0 TDI to jest rzeczywiście już dużo.

Opublikowano

Przez lata cieszyły mnie mody które robiłem w swoich autach ale doszedłem do momentu dość zrobiłem konfigurację pod siebie żeby nic nie grzebać .Ale ok 🫣 już przyznam się chodzi mi po głowie wymiana grilla z S5 niestety nie dało się zamówić z konfiguratora . Ale spokojnie czas pokaże .

Opublikowano

Mega fotele. Kurde jakoś ta kiera mi nie leży. Może kwestia przyzwyczajenia. Gratuluję zakupu i bezawaryjności.

Opublikowano (edytowane)

Tak szczerze to kiera jest bardzo ok podgrzewana elektrycznie regulowana większym problemem jest w moim odczuciu poduszka . Zerknij w konfigurator na zwykłą kiere nie s line to już mega słabo wygląda.

Edytowane przez dobry1
Opublikowano (edytowane)

Gratuluje zakupu, wiem, że nowe auto cieszy :thumbup1:, ja ogólnie mam problem z tym nowym modelem A5, jeśli by to nadal miało nazwę A4 to do przeżycia, A5 zawsze mi się kojarzyła z taką sportową, agresywną (w stosunku do A4) sylwetką czego mi teraz brakuje. Podobają mi się fotele i wygląd lamp przednich, reszta jakoś tak średnio....

Ale wiadomo musimy się do wszystkiego przywyczaić

Edytowane przez marcin_o23
Opublikowano (edytowane)

Dzięki czas zrobi swoje myślę że musi się opatrzeć przyznaje kilka salonów różnych marek odwiedziłem przed decyzją zakupu z perspektywy czasu jestem zadowolony z wyboru .W Warszawie w pewnym salonie przy lotnisku 😆 maja piękna S5 avant cała czarna w świetnej konfiguracji wygląda mega 🤩🤩 dla porównania obok golas A5 dwa światy wszystko zależy ile chcemy wydać na auto .

Co do foteli  😍 masaż wentylacja oczywiście memory podświetlane logo i nowość głośniki w zagłówkach dwie sztuki w każdym .

d7c31da9-8ca4-4ef5-9d95-9306cc2a49a0.jpeg

18471fd3-3be7-40ab-89e4-ed7998da2ff2.jpeg

Edytowane przez dobry1
  • Super 2
Opublikowano

No w końcu założony wątek. Jeszcze raz gratulacje zakupu niech cieszy i służy...

😃

• Dzięki 1