FabianB Opublikowano wczoraj o 11:35 Opublikowano wczoraj o 11:35 Jakie amortyzatory tył polecacie? Sachs czy KYB? I jakie amorki będą do mojego zawieszenia pasować WAUZZZ8EX5A578946
Langista Opublikowano wczoraj o 12:03 Opublikowano wczoraj o 12:03 Bierz Bilstein B6, Sachs bardzo podupadł na jakości.
P.Wiśnia Opublikowano wczoraj o 13:46 Opublikowano wczoraj o 13:46 2 godziny temu, FabianB napisał(a): I jakie amorki będą do mojego zawieszenia pasować WAUZZZ8EX5A578946 Wyślij zdjęcie naklejki z bagażnika.
FabianB Opublikowano wczoraj o 13:59 Autor Opublikowano wczoraj o 13:59 12 minut temu, P.Wiśnia napisał(a): Wyślij zdjęcie naklejki z bagażnika.
P.Wiśnia Opublikowano wczoraj o 14:39 Opublikowano wczoraj o 14:39 (edytowane) Amortyzatory: Przód: 8E0 413 031 CT Tył: 8E0 513 036 R Kody wyposażenia: 1BA Standardowe zawieszenie/amortyzacja 0YJ Zakres wagowy 9 tylko kontrola instalacji, brak wymagań prognozy 0JH Kategoria wagowa zakres wagowy przedniej osi 8 Edytowane wczoraj o 14:39 przez P.Wiśnia
FabianB Opublikowano 21 godzin temu Autor Opublikowano 21 godzin temu (edytowane) Co sądzicie o MEYLE/Optimal/TRW z tych 3 troszkę tańsze bo widzę drogi interes 500zł nie moje, a potrzebuje zwykły goły bo osłony mam dobre Chyba że ktoś ma jakieś dobre źródło z dobrymi cenami Edytowane 21 godzin temu przez FabianB
Rekomendowane odpowiedzi