Gorczyk Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia Widzę że masz wywalony ezektor, jak to tam przerobiłeś?
BartoszSoldier Opublikowano 17 Kwietnia Autor Opublikowano 17 Kwietnia 3 godziny temu, Gorczyk napisał(a): Widzę że masz wywalony ezektor, jak to tam przerobiłeś? Mam wyrzucony eżektor, nki te pod kolektorem, sai i dv poprowadzone bezpośrednio w kolektor. Wyrwałem dosłownie wszystko, miałem takie silikonowe koreczki to wszystkie ujścia z kolektora zaślepione. Podciśnienie bezpośrednio z kolektora bez żadnego zaworka zwrotnego do pompy hamulcowej. Tip wyspawany już bez tych wyjść na sai. Estetycznie, porządek i działa tak samo a nawet lepie bo mniej miejsc do nieszczelności. 1
Gorczyk Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia No to z tym się zgodzę, wygląda mega fajnie.
BartoszSoldier Opublikowano 18 Kwietnia Autor Opublikowano 18 Kwietnia 3 godziny temu, Gorczyk napisał(a): No to z tym się zgodzę, wygląda mega fajnie. Na Audizine szczegółowo jest opisane wyrzucenie całego tego makaronu.
BartoszSoldier Opublikowano 19 Kwietnia Autor Opublikowano 19 Kwietnia Wesołych Świąt i mokrego dyngusa 3 2
BartoszSoldier Opublikowano 26 Kwietnia Autor Opublikowano 26 Kwietnia Zacząłem zgłębiać temat elektrycznej pompy wspomagania zamiast tej hydraulicznej. Ktoś może próbował u siebie albo chciałby się podzielić jakimiś informacjami?
przemolll Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia W dniu 26.04.2025 o 11:23, BartoszSoldier napisał(a): Zacząłem zgłębiać temat elektrycznej pompy wspomagania zamiast tej hydraulicznej. Ktoś może próbował u siebie albo chciałby się podzielić jakimiś informacjami? Chętnie też posłucham 😀
BartoszSoldier Opublikowano 27 Kwietnia Autor Opublikowano 27 Kwietnia 8 godzin temu, przemolll napisał(a): Chętnie też posłucham 😀 Mało przetarty szlak Jest na forum jedna sztuka opisana, rozmawiałem z użytkownikiem jak wsadził pompę z volvo ale tam potrzeba oddzielnego sterownika, żeby to prawidłowo i na 100% działało. Ja się zastanawiam coś na zasadzie pompy z fabii II albo audi A1 gdzie mamy wybudzenie po alternatorze albo szczytuje prędkość i się utwardza tak jak obecnie przy servotronicu. Coś z tego będzie
Mateusz1257 Opublikowano Poniedziałek o 19:16 Opublikowano Poniedziałek o 19:16 Widziałem dziś auto na żywo w Olsztynie. Wygląda pięknie, rzuca się w oczy i widać ogrom włożonej pracy.
przemolll Opublikowano Wtorek o 18:20 Opublikowano Wtorek o 18:20 W dniu 27.04.2025 o 20:22, BartoszSoldier napisał(a): Mało przetarty szlak   Jest na forum jedna sztuka opisana, rozmawiałem z użytkownikiem jak wsadził pompę z volvo ale tam potrzeba oddzielnego sterownika, żeby to prawidłowo i na 100% działało. Ja się zastanawiam coś na zasadzie pompy z fabii II albo audi A1 gdzie mamy wybudzenie po alternatorze albo szczytuje prędkość i się utwardza tak jak obecnie przy servotronicu. Coś z tego będzie No to kabinuj chętnie zgapię 😀
BartoszSoldier Opublikowano Czwartek o 08:02 Autor Opublikowano Czwartek o 08:02 W dniu 28.04.2025 o 21:16, Mateusz1257 napisał(a): Widziałem dziś auto na żywo w Olsztynie. Wygląda pięknie, rzuca się w oczy i widać ogrom włożonej pracy. Trzeba było machać, łapać, rzucać się pod auto pewnie jechałem z rodziną ale lubię pogadać z drugim motoświrem Miałem pojawić się na Dajtkach na tym motofestiwalu w niedziele co był ale nie wszystkie elementy układanki skończone i lakier trzeba „dolizać” W lipcu chyba następna edycja, więc jest szansa W dniu 29.04.2025 o 20:20, przemolll napisał(a): No to kabinuj chętnie zgapię 😀 Brak czasu narazie bo wysyłają mnie na kurs z pracy ale z każdą myślą i „oględzinami” pod maską staje się to coraz bardziej łatwiejsze
Rekomendowane odpowiedzi