The Ether Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) Cześć, Dziś miałem sytuację, że przed wjazdem na rondo było jeszcze 1 auto, ale się zapatrzyłem i wjechałem gościowi w zderzak tylny (na szczęście lekko, bo auto wychamowało), po tym od razu wywaliło mi 2 błędy: problem z asystentem korka oraz system bezpieczeństwa: awaria! Poduszek zadnych nie wywalilo (chociaż ikonka pomarańczowa się świeci) - bylo to raczej lekkie uderzenie, mam chrom jedynie pęknięty na zderzaku i lekkie wgniecenie i ryskę też na zderzaku. Dlaczego akurat te 2 systemy padły? Czy mogło się tam coś rozkalibrować? Czy assist lane czy tam asystent korka jakoś w zderzaku jest? I czy to może być coś poważnego, czy raczej wystarczy że skasuję błędy i wszystko będzie ok, czy jakiegoś nastawienia trzeba zrobic? Poniżej wrzucam zdjęcia. Swoją drogą, to chyba wystarczy, że zderzak spoleruję i wymienię ramkę, ta myślicie że będzie pasować? link Edytowane 5 godzin temu przez The Ether
Muskel1 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Trzeba sczytać błędy, przyczyn może być wiele.
Rekomendowane odpowiedzi