Synek2103 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Dzień dobry wszystkim. Mam mega problem. Kupiłem 2 lata temu a4b8 2008 (modelowy 2009) z Belgii. Orgynalnie ma B&O. Niedawno zauważyłem, że przednie głośniki nie grają. Okazało się, że ktoś majstrował przy wzmacniaczu i teraz najlepsze: Otwieram tył patrzę a tam jedna wolna wtyczka. Ktoś włożył wzmacniacz 4F0035223 (ustaliłem, że to od A4 C6 z Bose, który ma 2 wtyczki, dużą i małą MOST. I to działa u mnie… Kupilem wzmacniacz co prawda inni aniżeli u mnie oryginalnie siedział. Kupilem 8T1 035 223 A Być powinien 8T0 Teoretycznie to samo. Podłączyłem, zdjąłem CP ale wzmacniacz nie wstaje. Brak dźwięku, brak możliwości wejścia w menu dźwięku. Gdy podłączę teraz ten stary z A6 działa ale z CP, gra tylko lewa strona. Moje pytanie: Czy ktoś musiał grzebać w pinach kostki głównej aby ten wzmacniacz, który był w aucie przy zakupie (od Audi A6) zadziałał? Dlaczego ten nowy nie wstaje? Dodam, że nowy wzmacniacz grzeje się zaraz po podłączeniu trochę bardziej aniżeli ten stary.
kaju Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Nie rusza, bo kupiłeś wzmacniacz od wersji poliftowej pod MMI 3G, a w aucie masz 2G. Dlatego ma być 8T0.
Synek2103 Opublikowano 6 godzin temu Autor Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) Ok. Mechanik, który robił mi CP na nim, mówił żeby jechać do ASO aby oni sprawdzili, czy ten wzmacniacz 8T1 ruszy u mnie, dopiero wtedy gdy potwierdzą, że nie, kupić inny. Czy fatygować się do ASO z tym pytaniem? I najważniejsze, czy jeśli kupię 8T0 to ruszy plug and play? Ruszał ktoś kostkę, że ten z A6 ruszył u mnie i działa normalnie tylko bez przodu? Edytowane 6 godzin temu przez Synek2103
Rekomendowane odpowiedzi