czerk20 Opublikowano Niedziela o 06:30 Opublikowano Niedziela o 06:30 Witam czy ktoś może doradzić jak aktywować składanie lusterek po zamknieciu auta. W Mmi nie posiadam zaznaczenia opcji składania lusterek.
Muskel1 Opublikowano Niedziela o 06:39 Opublikowano Niedziela o 06:39 Bo pewnie nie masz składanych lusterek.
czerk20 Opublikowano Niedziela o 07:23 Autor Opublikowano Niedziela o 07:23 43 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Bo pewnie nie masz składanych lusterek. Jak rozpoznać czy są? Zdjąć tapicerkę drzwi i sprawdzić jaka jest kostka na ile pinów?
Muskel1 Opublikowano Niedziela o 07:27 Opublikowano Niedziela o 07:27 (edytowane) Poznasz po gałce do ustawiania lusterek. Wrzuć zdjęcie. Edytowane Niedziela o 07:27 przez Muskel1
czerk20 Opublikowano Niedziela o 09:33 Autor Opublikowano Niedziela o 09:33 2 godziny temu, Muskel1 napisał(a): Poznasz po gałce do ustawiania lusterek. Wrzuć zdjęcie.
Muskel1 Opublikowano Niedziela o 09:48 Opublikowano Niedziela o 09:48 Nie masz składanych elektrycznie lusterek.
czerk20 Opublikowano Niedziela o 09:54 Autor Opublikowano Niedziela o 09:54 By mieć co należy zakupić? I czy warto
Muskel1 Opublikowano Niedziela o 10:40 Opublikowano Niedziela o 10:40 (edytowane) Składane elektryczne lusterka z wiązkami, przełącznik i blendę sterowania lusterek oraz w zależności od tego czy Twoje sterowniki drzwiowe obsługują składane lusterka możliwe, że jeszcze ich wymiana. Są 3 rodzaje sterowników, lowline, midline i highline, do składanych lusterek potrzebujesz przynajmniej midline lub lepiej highline. Na koniec należy wszystko odpowiednio zakodować. Czy warto musisz sobie sam odpowiedzieć. Edytowane Niedziela o 10:41 przez Muskel1
Lovely Man Opublikowano Niedziela o 11:14 Opublikowano Niedziela o 11:14 Nie wiem czy warto za ten gadżet płacić, w jednym B9 mam, w innym nie miałem i nie ma żadnej różnicy w prędkości max po złożeniu Ale za to widać z daleka czy auto masz zamknięte
Rekomendowane odpowiedzi