mario1994 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie zmiany kierownicy na ogrzewaną Czy ktoś mógłby podzielić się informacja jaki sterownik o jakich numerach obsługuje tą funkcje(ewentualnie co muszę wymienić) Pozdrawiam
Muskel1 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Kilka różnych. Zależy czy masz ACC, LA, łopatki itd. Trzeba dobrać odpowiedni pod posiadane wypozażenie. Do tego wiązki i bezpiecznik.
mario1994 Opublikowano 18 godzin temu Autor Opublikowano 18 godzin temu Mam aktualnie zamontowany sterownik o numerze 4N0907129AB MAM ŁOPATKI, TEMPOMAT,OGRANICZNIK PRĘDKOŚCI BEZ ACC
Muskel1 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu (edytowane) Mogę Ci podać numer pod taki z LA. Na Twoim miejscu jeżeli już i tak zmieniasz, to zmień na taki z LA bo doposażenie LA to właśnie przełącznik z manetką z przyciskiem i tylko kodowanie. Edytowane 18 godzin temu przez Muskel1
Rozwiązanie Muskel1 Opublikowano 18 godzin temu Rozwiązanie Opublikowano 18 godzin temu Ja mam u siebie 4M0 907 129 JE Avant, ACC, LA, łopatki, grzana kierownica. Wszystko fabrycznie.
mario1994 Opublikowano 18 godzin temu Autor Opublikowano 18 godzin temu jak można prosić o podanie numeru a tak na marginesie to doposażenie LA to dużo roboty?
Rekomendowane odpowiedzi