recha2r Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Czy ustawienia dotyczące kamery będą identyczne jeśli nie jest to oryginalna kamera?
Muskel1 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Originalnie w tym modelu fabrycznie kamera posiada własny osobny sterownik i te ustawienia są pod taką konfigurację. Ty z pewnością tego sterownika nie posiadasz, więc nie wiem czy to zadziała, bo są różne nieorginalne kamery i różnie z nimi bywa.
recha2r Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Udało mi się podłączyć kamerę. W zielonym menu wprowadzam parametry jak dla oryginalnej kamery ale obraz pokazuje się tylko na chwilę zaraz po zrestartowaniu mmi i po chwili się wyłącza. Walczę z tym tematem od tygodnia i bez efektów. Zwracam się z prośbą o pomoc
Muskel1 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Tak jak pisałem, z nieorginalnymi kamerami różnie bywa.
recha2r Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Kupiłem taka kamerę, myślałem że jest dedykowana do audi i będzie pasować. Kamera cofania z uchwytem bagażnika do Audi A4 A5 B8 A4 AllRoad Avant 2009 ~2015 CCD / Night Vision Kamera cofania z widokiem do tyłu https://a.aliexpress.com/_EuAAEEi
Muskel1 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 1 minutę temu, recha2r napisał(a): myślałem że jest dedykowana do audi Dedykowana do Audi najzwyklejsza uniwersalna Chińszczyzna...
recha2r Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Czy jesteś wstanie polecić dobra kamere w rozsądnej cenie? Tak żeby działa
Muskel1 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 3 minuty temu, recha2r napisał(a): w rozsądnej cenie? W tej cenie, którą Ty uważasz za rozsądną, nie.
Rekomendowane odpowiedzi