darayus Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Cześć, Wymieniłem niedawno zawiesznie w audi a4 b7 sedan 1.8t i auto z przodu siedzi wysoko, mimo prawidłowego doboru sprężyn Klasy wagowe wg wlepki to: Zawieszenie 1be -kat. przód: 6 0jf -kat. tył: 8 0yh Sprężyny, które poszły na przód to: Lesjofors klasa 6 na tył: Sachs klasa 9 (+1 wyżej ze względu na LPG) Mimo wszystko przód stoi wyżej, niż tył. Doradźcie co można zrobić, by przód siadł niżej. Sprężyny miały być -20mm, a wcale tak wydaje mi się nie siadły. Co dziwne odległość od ziemi do nadkolka, w obu przypadkach wynosi =65cm
darayus Opublikowano 6 godzin temu Autor Opublikowano 6 godzin temu 9 minut temu, Dev napisał(a): amory stare ? Wszystko nowe. Poduszki, amory sachsa o obniżonym skoku, wszystkie wahacze przód i tył + końcówki itd.
Dev Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu moze byc problem w samych amortyzatorach mocowanie talerzyków jest za wysoko sprawdz ze starymi jak to wyglada
darayus Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Godzinę temu, Dev napisał(a): moze byc problem w samych amortyzatorach mocowanie talerzyków jest za wysoko sprawdz ze starymi jak to wyglada Sprawdziłem. Miejsce na mocowanie amortyzatora jest tylko jedne. Nie da się tego schrzanić. Edytowane 2 godziny temu przez darayus
Rob@k Opublikowano 8 minut temu Opublikowano 8 minut temu (edytowane) Porównaj stare amory do nowych. Dev pisał o róznej wysokości talerzyków między nowymi a starymi amorami. Edytowane 7 minut temu przez Rob@k
Rekomendowane odpowiedzi