OneWin Opublikowano wczoraj o 16:14 Opublikowano wczoraj o 16:14 Cześć.Posiadam A4B7 Avant 2.0 TDI BNA. Jak w temacie podświetlenie tablicy rejestracyjnej nie gaśnie. Nie ważne czy są kluczyki w stacyjce czy ich nie ma. Czy włącznik jest w pozycji 0 czy auto czy jakiejkolwiek innej. Problem pokazał się niedawno. Wymieniłem całą listwę z mikrostykiem i przełącznik świateł. Niestety problem nadal występuje. Czy ma ktoś z was pomysł jak to ogarnąć? Nadmienie że przeglądałem już przewody w klapie bagażnika.
Tomnik Opublikowano wczoraj o 18:32 Opublikowano wczoraj o 18:32 Jakiego typu odbiornik -led/żarówki tradycyjne- pracuje/pracował w lampkach ? Na podstawie podanych tu faktów - Prawdopodobna przyczyna leży w sterowniku centralnej elektryki, w jego końcówce zasilającej obwód oświetlenia tablicy rej. Pin nr 5 w 32-konektorowym wtyku sterownika - jeśli czujesz się na siłach, wymontuj i otwórz sterownik, prześledź odpowiednią ścieżkę od tego pinu do tranzystora obsługującego obwód.
OneWin Opublikowano 12 godzin temu Autor Opublikowano 12 godzin temu Moduł znajduje się pod kolumna kierowniczą?
OneWin Opublikowano 7 godzin temu Autor Opublikowano 7 godzin temu Przepraszam. Nie specjalnie. Żarówki 5w rurkowe. Nie powiedziałem jeszcze jednej rzeczy. Komunikat fis pojawia się i znika tak jak by widział przez moment że wszystko jest ok po czym wywala spalona żarówkę podświetlenia tablicy. Czasami pokazuje się jak wcisne pedał hamulca kierunkowskaz a nawet jak podnoszę szyby to wywala komunikat że spalona zarówką. Dobrze że buzzer nie działa bo by szału można było dostać
Rekomendowane odpowiedzi