Diego Risek Posted June 6 Posted June 6 Witam. Jakie powinny być fabrycznie przekaźniki w tym miejscu ? Proszę o pomoc Wszystkie informacje są w tym temacie : https://a4-klub.pl/topic/504726-problem-z-odpalaniem-audi-a4-b8-20-tdi/#goog_rewarded
Diego Risek Posted June 6 Author Posted June 6 Pomoże ktoś ? Audi a4 b8 avant 2.0 CAGA 2008r Chodzi o dwa małe przekaźniki, pozycja B na zdjęciu. Jakie tam oryginalne były??
Diego Risek Posted June 6 Author Posted June 6 25 minut temu, Hugo napisał(a): @Hugo Czy moje są ok ? Bo nie mają takiego oznaczenia jak na zdjęciu. Mógłbyś podpowiedzieć ?? @Muskel1b Lub pan ? Takie mam w aucie, nie znam się na przekaźnikach i nie wiem czy się czymś różnią.
Solution Muskel1 Posted June 6 Solution Posted June 6 (edited) Te przekaźniki są takie jakie mają być. Mają numer części 7M0951253C. Takie były stosowane do 01.05.2010. Później zostały one zastąpione 4H0951253C. Są one takie same ale te nowsze nieco ulepszone. Objaśnienie: KL. 50 czyli Klemme 50 (Zacisk 50- napięcie podowane na rozrusznik aby zakręcił). Relaisplatz 2.1 - pozycja przekaźnika w skrzynce 2.1 Relaisplatz 2.2 - pozycja przekaźnika w skrzynce 2.2 zu verwenden für Kenn.-Nr.: 404 - zastosować w miejsu przekaźnika oznaczonego numerem 404 Edited June 6 by Muskel1
Recommended Posts