Hugo Opublikowano Poniedziałek o 17:33 Opublikowano Poniedziałek o 17:33 Muszę w A3 wymienić łańcuch rozrządu i teraz moje pytanie czy pakować oryginał, czy może jest coś sensownego z zamienników? Producentów od groma i cholera wie co wybrać 🫣 Dzięki 🙌
janusz75 Opublikowano Wtorek o 06:07 Opublikowano Wtorek o 06:07 oryginał... ewentualnie SWAG... nic innego... 1
Hugo Opublikowano Wtorek o 06:32 Autor Opublikowano Wtorek o 06:32 @janusz75 dziękuję. Właśnie dzwoniłem do dwóch znajomych mechaników i jeden i drugi powiedział dokładnie to samo co Ty 😉
mariusz36 Opublikowano Wtorek o 06:58 Opublikowano Wtorek o 06:58 Tylko możesz sprawdzić czy w VW , skodzie taki sam nie występuje , bo jeśli tak to będzie dokładnie to samo a różnica w cenie to kosmos . Wymieniałem kiedyś żonie w A1 i kolega w serwisie wycenił mi komplet na 950 zł. A gdy sprawdził od VW , gdzie był dokładnie ten sam wyszło około 400 zł. 1
Hugo Opublikowano Wtorek o 07:14 Autor Opublikowano Wtorek o 07:14 @mariusz36 tak, czasami są niezłe różnice w cenach tak jak piszesz. Mam jakiś tam rabat w ASO, ale odpaliłem już kontakty i rabaty pracownicze, więc zobaczymy jakie cyferki się pojawią 😁
Rekomendowane odpowiedzi