e9matic Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Witam. Czy obecnie na forum, jest ktoś, kto byłby w stanie pomóc ze zmianą PINu Immo w liczniku 8E0920930S ?
e9matic Opublikowano 9 godzin temu Autor Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) Wiśnia, początkowo, robiłem wszystko z tego wątku, który podesłałeś. Wyciagniete dwa piny immo, jednak nowy kolorowy, nie chce przyjac przez VCDSa "starego" pinu. Stąd poszukiwania alternatywnej pomocy. Edytowane 9 godzin temu przez e9matic
pelonek1 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 5 minut temu, e9matic napisał(a): Stąd poszukiwania alternatywnej pomocy. @Banan
e9matic Opublikowano 8 godzin temu Autor Opublikowano 8 godzin temu 16 minut temu, pelonek1 napisał(a): @Banan Dziękuję Ci bardzo za namiar !
P.Wiśnia Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 4 godziny temu, e9matic napisał(a): Wiśnia, początkowo, robiłem wszystko z tego wątku, który podesłałeś. Wyciagniete dwa piny immo, jednak nowy kolorowy, nie chce przyjac przez VCDSa "starego" pinu. Stąd poszukiwania alternatywnej pomocy. Oryginalny VCDS czy podróbka? @Banan może ci z palca zmienić pin we wsadzie licznika, ale samemu go nie wgrasz. Więc najwyżej będziesz musiał mu ten licznik podesłać.
e9matic Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu 28 minut temu, P.Wiśnia napisał(a): Oryginalny VCDS czy podróbka? @Banan może ci z palca zmienić pin we wsadzie licznika, ale samemu go nie wgrasz. Więc najwyżej będziesz musiał mu ten licznik podesłać. Wiadomo, że Chińczyk Działam w temacie już z Bananem.
Rekomendowane odpowiedzi