grippen Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Hej pany gdzie szukać tego czujnika znalazłem na słupku ale po odpieciu wywala inny błąd z innym czujnikiem. Tak samo tylnia kanapa tam tylko jest do pasa pirotrchnicznego. Pomozcie gdzie znajduje sie ten czujnik
grippen Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu Zdjecie z netu czy to ten czujnik niezle gosciu ma No zastanawiam sie czy tam są 2 czujniki tu co na fotce zaznaczyłem bo jeszcze dzis zdemontowałem na słupku pasażera taki ale po odpięciu ze słupka wychodzi inny błąd z innym czujnikiem Bo zastanawiam sie czy jest pod wykładziną czy przypadkiem nie zostal przeniesiony na słupek własnie. Rok 2003 auta gdzies na filmach było ze na slupkach nie widziałem
RaThek Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, grippen napisał(a): Zdjecie z netu czy to ten czujnik niezle gosciu ma Tak, to właśnie ten.
grippen Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu Tylko ciekawi mnie ze dawali dwa czujniki obok siebie prawie bo jeden mam tu w słupku i tego patrzylem to calkowicie inny błąd wychodzi jak wtyczke odepne. I ciekaw jestem czy jest tam drugi pod wykładzina bo to by byla odległosc 30 cm od slupka
Rekomendowane odpowiedzi