Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

S4b8 WAUZZZ8K3BA007168

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Kilka informacji jakby ktoś się zastanawiał nad tą s-ką. Handlarz z rodzaju tych niemiłych szybko wpada w złość i wyzywa potencjalnego kupującego. Dlatego też ją odpuściłem. 

S-ką stoi kilka dobrych miesięcy. Cena pierwotna była za 52900 już spadła na 44900 

Ubezpieczenie do grudnia 2025

Zrzut dowodu załączam w załączniku 

IMG_20251102_105420.thumb.jpg.8f612f11e1f5f8895a8f702d991695b2.jpg

Tutaj też macie zrzut rozmowy ze sprzedającym 😂

Screenshot_2025-11-02-10-57-01-165_com.google.android_apps.messaging-edit.thumb.jpg.2f46a75637e5564fb40162252d8e1805.jpg

Screenshot_2025-11-02-10-57-12-387_com.google.android_apps.messaging-edit.thumb.jpg.d1cdb18293a4473d0abf0e21b2dcf23b.jpg

Tutaj macie link do ogłoszenia jak i zdjęcie 

Screenshot_2025-11-02-11-00-24-676_com.android.chrome-edit.jpg.7a03b355c79b92391d6f7bee6af06e4b.jpg

Link

Edytowane przez Sobin21

Opublikowano

S4 za taką kasę to musi być po przygodach ,zresztą nawet w ogłoszeniu nie ma wzmianki że bezwypadkowa, powiem więcej jak jest sprawna to już jest dobrze .Pewnie do chłopa

więcej napaleńców pisze i już mu się nie chce produkować. A z własnego doświadczenia

wiem że im auto takie bardziej pożądane to takie "lepsze egzemplarze " się trafiają , było nawet tak że po godzinie rozmowy okazuje się że ma ok3/4 kasy i czy ja bym czegoś nie wymyślił, więc się nie dziwie że mu się pisać nie chce.

Zadzwoń do chłopa o normalnej porze ,wypytaj , jak będzie auto rokowało to wykup sobie raport, jak dalej będzie rokowało to trzeba obejrzeć.

A jak nie masz na pakiet startowy to nie zawracaj chłopu d..y.

Edytowane przez krzychuG

Opublikowano

Jak szukasz S4-ki to @Dev też osatnio wystawił swoją na sprzedaż:

Opublikowano

zapraszam, dla klubowicza zniżka :wink4:

Opublikowano
  • Autor
3 godziny temu, krzychuG napisał(a):

S4 za taką kasę to musi być po przygodach ,zresztą nawet w ogłoszeniu nie ma wzmianki że bezwypadkowa, powiem więcej jak jest sprawna to już jest dobrze .Pewnie do chłopa

więcej napaleńców pisze i już mu się nie chce produkować. A z własnego doświadczenia

wiem że im auto takie bardziej pożądane to takie "lepsze egzemplarze " się trafiają , było nawet tak że po godzinie rozmowy okazuje się że ma ok3/4 kasy i czy ja bym czegoś nie wymyślił, więc się nie dziwie że mu się pisać nie chce.

Zadzwoń do chłopa o normalnej porze ,wypytaj , jak będzie auto rokowało to wykup sobie raport, jak dalej będzie rokowało to trzeba obejrzeć.

A jak nie masz na pakiet startowy to nie zawracaj chłopu d..y.

Doskonale sobie zdaje sprawę że cena jest niska i jej stan może być słaby ale najważniejsze dla mnie jest to aby konstrukcyjne elementy nie były ruszone. Resztę sobie ogarnę sam. Znam się trochę na tym 😉 i szukam akurat czegoś aby po grzebać hobbistycznie przez zimę. W tym roku padło na s-ke. 

Miałem kilka przygód z handlarzami i smsy są jedną z opcji poprzez którą możesz im łatwo udowodnić kłamstwo i odzyskać trochę $$$.

Budzetu mi starczy na luziku nawet jakbym miał robić kapitalke to i tak sporo by zostało 😅 ale do rzeczy. Ten post miał tylko przestrzec innych kupujących przed takim typem. Moze kiedyś przeczyta ten post i zmieni podejście. Może i mieszka na wsi ale nie musi się zachowywać jak...

@Devtylko avant, sedan mi kompletnie nie siedzi 😅

Opublikowano

ja tez długo szukałem eSki w avancie ale wszystko na co trafiałem w PL to była czarna rozpacz, w koncu sie wqurwiłem i sprowadziłęm z USA

niestety w USA nie ma eSek w kombi i pozostał sedan

Opublikowano

Nie lubię jak ktoś od razu wali na "Ty", więc części staram się rozumieć irytację sprzedającego.

Sprzedawałem już kilka aut i innych sprzętów i wiem, że w 99% tacy smsowicze zawracają tylko 4 litery, wypytają się, nawet jak jest wszystko dobrze, kontakt się urywa... 

Opublikowano
  • Autor

@audicoman czyli jak się nie napiszę do kogoś na "Pan" to z automatu jest przyzwolenie na wyzywanie agresję itd?😅  Ciekawe podejście 😉

Dla mnie to człowiek nie jakiś tam pan tak jak i ty. 

SMS-y , maile właśnie pozwalają bardzo szybko udowodnić kłamstwo a co za tym idzie uzyskać rekompensatę zwrot za paliwo jeżeli to firma itp.

PS : S4 kupione 😜 i wszystko załatwione SMS i mail . Da sie wystarczy chcieć i być miłym po obu stronach. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.