Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Mapy MHS2 do Audi A4 B9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zajefajnie że próbujesz pomóc. Chyle czoła. Szanowny kolego,jestem na wyjeździe po za domem, nie mam dostępu do komputera,ale dezwę się na pewno.

Przekonwertowalem mapę, karta sformatowana FAT 32, foldery i pliki mapy i patch wrzucone na kartę SD, i komunikat jest jak na zdjęciu. Serdeczne dzięki za pomoc.

Opublikowano

Spoko, pomogę na tyle, na ile będę w stanie🙂 Fajnie byłoby doprowadzić ten temat do końca, bo sam nie lubię, gdy wątki na forum kończą się bez żadnego rozwiązania😉

Możliwe jednak, że w tym przypadku będzie potrzebna pomoc kogoś z większym doświadczeniem. Zainteresował mnie teraz jeden z komentarzy z tego wątku:

W dniu 2.06.2026 o 18:30, marc1n napisał(a):

odkopie temat dzisiaj koledze robiłem mhs2 dostał mapy 2026/2027 są to przerobione mapy z mhi2/mhi2q wszystko działa mhs2 mapy2026/2027 jak trzeba , wymagany soft w jednostce p2035 , aktywator MHS2_Activator_Made_By_Congo_v2.5_Nevermore dodatkowo patch, przerobione mapy z mhi2/mhi2q karta 32GB

Jest tam mowa o aktywatorze Conga (MHS2_Activator_Made_By_Congo_v2.5_Nevermore). Być może jest on wymagany, żeby MMI pozwoliło na wgranie nowych map. Czy ktoś bardziej doświadczony mógłby to potwierdzić?

W swoich wcześniejszych postach o nim nie wspominałem, ponieważ sam nie korzystałem teraz z tego aktywatora. Z drugiej strony swoją A5 kupiłem dopiero rok temu, więc jest całkiem możliwe, że poprzedni właściciel już go wcześniej zastosował. Dzisiaj przyjrzałem się starej karcie SD, którą miałem w samochodzie. Nie wygląda na oryginalną, więc teraz na 99% jestem przekonany, że aktywator został wcześniej użyty w moim MMI.

Być może właśnie dlatego u mnie cały proces wgrywania map przebiegł bez żadnych problemów...

Opublikowano
Godzinę temu, KazikPL napisał(a):

Być może jest on wymagany, żeby MMI pozwoliło na wgranie nowych map. Czy ktoś bardziej doświadczony mógłby to potwierdzić?

Niech kolega wrzuci kody FEC jakie ma w MMI.

Opublikowano

@Muskel1 Chodzi o "Kod odblokowania" w Podsystemie MMI? Jeżeli tak, to poniżej lista:

Podsystem MMI | Kod odblokowania
Cecha importu
Wersja eksportu
Rejestrowanie
00030000	legalne
00030001	legalne
00040100	legalne
00050000	legalne
00060100	legalne
00060200	legalne
00060300	legalne
00060400	legalne
00060800	legalne
00060900	legalne
00070200	legalne
023000f0	legalne
023100f0	legalne
023d00f0	legalne
02500018	legalne
025000f0	legalne
025100f0	legalne
025d00f0	legalne
Opublikowano
42 minuty temu, KazikPL napisał(a):
023000f0	legalne

Tak o te ochodzi. Tu masz kod lifetime na mapy aktywowany.

Opublikowano

Może być przyczyną że nie mam aktywatora Conga, mam aktywator od Terrormolch z niemieckiego forum. Wcześniejsze mapy chodziły, soft 2035.

Opublikowano

Nie gra roli czym aktywowane. Liczy się klucz czy jest ważny. Wrzuć kody

Opublikowano

😁podpowiedz gdzie wejsć, karta sd w aucie czy w komputerze😁Jutro będę w domu. Kazek pytał o kartę więc był pełny format fat 32, SD Sandisk 32Gb

Opublikowano

System-> kody aktywacyjne.

Opublikowano

Tutaj coś nie zatrybiło, reszta jest ok.

20260705_090943.jpg

Opublikowano

Klucz nieważny.

Opublikowano

Co mam zrobić? Łatkę od Cango?

Opublikowano

Tak. Congo Aktivator

Opublikowano

Nie mogę znaleźć Aktivatora Congo .linki powygasały. Pomoże ktoś?

Opublikowano

Tak na szybko wpisałem w Google i znalazłem taką ruską stronę[https://www.drive2.ru/b/650960912496213150/], na której był link do paczki z aktywatorem:
https://mega.nz/folder/skIyXTZD#xV0zbQP_ZkQOgcYei7nj2A
Wydaje mi się, że o to właśnie chodzi. Sam tego jednak nie używałem, więc niestety nie pomogę w tym temacie😉

Opublikowano

Dzięki Panowie. Działam dalej🙂👍

Opublikowano

Serdeczne dzięki za pomoc i instrukcje🙂,mapa działa, Kazek wytłumaczył i opisał łopatologicznie😀. Muskel jak zawsze pomocny. A tu jeszcze takie coś zostało

20260705_223406.jpg

Edytowane przez Andrzejx

Opublikowano

To jest stary klucz.

Opublikowano

Znalazłem, ktoś wrzucił.

No image preview

14.61 GB file on MEGA