Opublikowano 5 Maja5 Maj 25 minut temu, Muskel1 napisał(a):Kto tak stwierdził i na jakiej podstawie?Mechanik. Twierdził, że kiedyś miał taki problem i związane to było właśnie z adaptacjami 5f
Opublikowano 3 Lipca3 Lip W dniu 5.05.2026 o 23:00, Muskel1 napisał(a):Wątpię...Po wizytach w kilku warsztatach, niestety nie udało się, błąd nadal wisi. Czy jesteś w stanie mi pomóc odwrócić z powrotem to kodowanie? Głównie chodzi mi o airbag i silnik, z pozostałością sobie raczej poradzę.
Opublikowano 3 Lipca3 Lip 1 minutę temu, zenex napisał(a):Czy jesteś w stanie mi pomóc odwrócić z powrotem to kodowanie?Tzn?
Opublikowano 3 Lipca3 Lip Wiesz co, mam pewne podejrzenie jak jeszcze pozbyć się tego błędu, ale w tym celu muszę usiąść i zainwestować jeszcze więcej czasu na analizowanie, niż do tej pory już tu wsadziłem, co zrozumiałe nie będzie za friko. Daj znać czy tego chcesz.
Opublikowano 3 Lipca3 Lip 11 minut temu, turzol napisał(a):odis svm i przywracanie do stanu fabrycznego może pomóc Kolega wymontował SWA, więc SVM nie przejdzie😉
Opublikowano 3 Lipca3 Lip 12 minut temu, Muskel1 napisał(a):Kolega wymontował SWA, więc SVM nie przejdzie😉ok nie doczytałem, trzeba zrobić zatem wsteczne kodowanie
Opublikowano 4 Lipca4 Lip 17 godzin temu, Muskel1 napisał(a):Mam pewny trop, ale jest tak jak już wyżej napisałem😉Gdzie się można z tobą skontaktować?
Opublikowano 6 Lipca6 Lip Problem rozwiązany dzięki @Muskel1. Ogromna wiedza i doświadczenie. Pozdrawiam
Opublikowano 6 Lipca6 Lip Proszę !Rozwiązaniem problemu było prawidłowe dopasowanie wartości kalibracyjnych PreCrash, które najprawdopodobniej po wymianie sterownika AirBag nie zostały dopasowane do tego pojazdu. Edytowane 7 Lipca7 Lip przez Muskel1