leewang Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 Witam wszystkich, Chciałbym przedstawić swoją A4. Rok produkcji: 12.2002 Silnik : 1.9TDI 131 PS Przebieg: Udokumentowany 180 000 km Wyposażenie: Kolor : czarna perła Podgrzewane fotele przednie, podgrzewane lusterka 2- strefowa klimatyzacja Parktronic z tyłu 6 poduszek powietrznych (kurtyny) Podłokietnik z przodu i z tyłu Skórzana kierownica, dźwignia zmiany biegów i drążek hamulca ręcznego Radio Audi Concert + doliczyłem się 9 głośników Zamykanie + otwieranie szyb z kluczyka ABS , ESP + ASR Zasłonka tylnych szyb Pełny FIS Zdjęcia robiłem na szybko telefonem, środek wrzucę niebawem
Cristoforo Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 autko bardzo ładne no i avant zapodaj fotki ze środka
leewang Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Opublikowano 16 Maja 2009 Te felgi to 15, będą na zimówki, właśnie szukam jakichś 17tek na lato
skovroon Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 ładna pomysl lepiej nad 18.. bo 17 zginie w tym aucie..
ykk Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 Dokladki i fela az sie prosza Bierz fele s-line B6
leewang Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Opublikowano 16 Maja 2009 Myślałem nad tymi wzorami: 1. http://tiny.pl/zvkc 2. http://tiny.pl/zvkd :>
AMON Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 Bardzo ładna,lustrzane odbicie mojej,u mnie jest tylko troszkę niżej i nie ma oznaczeń modelu z tylu :tongue4:a i jeszcze w jakim kolorze masz wnętrze?
Ukasz699 Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 Bardzo ładna,lustrzane odbicie mojej,u mnie jest tylko troszkę niżej i nie ma oznaczeń modelu z tylu :tongue4:a i jeszcze w jakim kolorze masz wnętrze? Znaczki bardzo latwo sciagnac Co do Tematu bardzo ladna Audica Mnialem takie same feluchny i poszly wlasnie na zimke.. A na lato mam 17-nastki Tobie proponuje pokusic sie o 18-nastke bo zmienisz zdanie po zalozeniu sam zobaczysz Szkoda tylko ze xenonow nie ma Zawsze mozesz jakies hidy zapodac Udanych modow Pozdrawiam :>
leewang Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Opublikowano 16 Maja 2009 Nie zdąrzyłem zrobić jeszcze fotek środka, ale jest w kolorze czerni. Z oznaczeń to raczej zdejmę napis 1.9TDI, a A4 zostawię. Co do felg to będę zakładał 17tki bo jednak boje się o komfort jazdy na 18tkach biorąc pod uwagę stan naszych dróg , zdecyduję się chyba na ten drugi wzór ori audi. Chyba że macie jeszcze ciekawsze propozycje 17tek ? Właśnie chciałem się zapytać jak to jest z tymi HIDami ? Mają homologację, czy policja może się do tego przyczepić?
ykk Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 Wszyscy sie boja, nie jest tak strasznie hyhy Kupisz 17 po miesiacu stwierdzisz ze 18 bardziej by robily robote..
leewang Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Opublikowano 16 Maja 2009 Wszyscy sie boja, nie jest tak strasznie hyhy Kupisz 17 po miesiacu stwierdzisz ze 18 bardziej by robily robote.. Jeszcze sie zastanowie ale ta przesiadka z 15tek na 18tki moze byc bardzo szokujaca :>
Cor72z Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 Będzie na pewno... :> szykuj się na wstrząsy....
leewang Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Opublikowano 16 Maja 2009 Będzie na pewno... :> szykuj się na wstrząsy.... Dlatego wolę narazie pojeździć na 17"
Ukasz699 Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 Wszyscy sie boja, nie jest tak strasznie hyhy Kupisz 17 po miesiacu stwierdzisz ze 18 bardziej by robily robote.. Jeszcze sie zastanowie ale ta przesiadka z 15tek na 18tki moze byc bardzo szokujaca :> Wcale nie ja przesiadlem z 15 na 17 nawet nie odczulem komfort nie spadl nic nie jedt odczuwalne wiec watpie aby te kolejne 2.5 cm mialo zawazyc nad tym.. Co do Hidow homologacje Nie ogolnie jesli xenony to powinny byc spryski oraz samo poziomowanie Wiesz jak beda chcieli to sie na pewno przyczepia
leewang Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Opublikowano 16 Maja 2009 No właśnie poczytałem o tych HIDach i dam sobie spokój, widziałem pare razy w akcji takie wynalazki to nic tylko po oczach raziło, jak mieć to xenon a nie jakieś chińskie podróbki
Ukasz699 Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 No właśnie poczytałem o tych HIDach i dam sobie spokój, widziałem pare razy w akcji takie wynalazki to nic tylko po oczach raziło, jak mieć to xenon a nie jakieś chińskie podróbki Wiesz Hidy nie musza byc zaraz tanim gownem no ale wiesz kazdy podchodzi jak chce ja tam w te oslepianie nie wierze.. Tez zaluje ze nie mam ori xenonu
skovroon Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 No właśnie poczytałem o tych HIDach i dam sobie spokój, widziałem pare razy w akcji takie wynalazki to nic tylko po oczach raziło, jak mieć to xenon a nie jakieś chińskie podróbki skoro b6'tki maja seryjnie juz lampy soczewkowe to o razeniu po oczach nie ma mowy. Jesli sa tylko dobrze poustawiane oczywiscie.
leewang Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Opublikowano 16 Maja 2009 Ostatnio widziałem jak przy policjantach koleś musiał całą lampę rozkręcać i tłumaczyć się z takich właśnie HIDów dlatego wystarczą mi zwykłe Philipsy Night Vision, czy coś w ten deseń
Ukasz699 Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 No właśnie poczytałem o tych HIDach i dam sobie spokój, widziałem pare razy w akcji takie wynalazki to nic tylko po oczach raziło, jak mieć to xenon a nie jakieś chińskie podróbki skoro b6'tki maja seryjnie juz lampy soczewkowe to o razeniu po oczach nie ma mowy. Jesli sa tylko dobrze poustawiane oczywiscie. Dokladnie lampy sa soczekowe tak jak piszesz kolego Zawsze masz mozliwosc manualnej regulacji [br]Dopisany: 16 Maj 2009, 21:12_________________________________________________ Ostatnio widziałem jak przy policjantach koleś musiał całą lampę rozkręcać i tłumaczyć się z takich właśnie HIDów dlatego wystarczą mi zwykłe Philipsy Night Vision, czy coś w ten deseń Pozazdroscili mu bo Oni maja w swoich poldkach zolte siczkarki takie
Rekomendowane odpowiedzi