Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jakie nagłośnienie do Audi A4 B8?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam Audi A4 B8 lift 2015 rok z MMI 3G+ Niestety jest w nim zwykłe nagłośnienie bez wzmacniacza które gra słabo. Co można zrobić aby poprawić jakość dźwięku, myślę nad wymianą samych głośników na Audio System R165EM na tył i R200EM na przód. Czy bedzie to lepiej grało?

Opublikowano

sama wymiana głośników bez wzmacniacza niewiele o ile wogóle coś zmieni... miałem to samo co Ty i zamontowałem cały zestaw z B&O...

gra lepiej niż przyzwoicie, a i wszystko zrobione pod "oryginał" zależy czego Kto oczekuje...

Opublikowano
  • Autor

Sam montowałeś B&O ? Dużo z tym roboty? Też myślałem o montażu ale nie wiem jak sie za to zabrać czy jest to skomplikowane

Opublikowano

no trochę zabawy z tym jest... jak nie wiesz jak się za to zabrać, to sam się Nie zabieraj... nie wiem skąd jesteś, ale jest kilka

firm w Polsce które mogą Ci w tym temacie pomóc... i jeśli myślisz o B&O to wydaje się to być najlepszą opcją...

Opublikowano
  • Autor

A jest np. możliwość zamontować jakiś nie fabryczny wzmacniacz tylko pod te głośniki które bym założył Audio system? Było by mniej roboty?

Opublikowano

Zawsze jest.

Opublikowano
2 godziny temu, marekp24 napisał(a):

A jest np. możliwość zamontować jakiś nie fabryczny wzmacniacz tylko pod te głośniki które bym założył Audio system? Było by mniej roboty?

dokładnie tak jak pisze Muskel1 możliwość jest i co poniektórzy twierdzą, że jest to lepsze rozwiazanie od montażu oryginalnego B&O...

ja osobiście jestem za fabrycznym rozwiązaniem dlatego też je wybrałem... ale to nie znaczy że lepszym... poszukaj u Siebie w okolicy

Panów od Hi-Fi auto i podpytaj jakie rozwiązanie są w stanie zaproponować... i wtedy zdecydujesz w którym kierunku pójdziesz...

Opublikowano

To jest tylko sub i monoblok do niego.