Opublikowano 26 Lipca26 Lip chodzi o komputer lub interfejs diagnostyczny który ogarnie całą grupę vagbudżet około 2000 zetanie ma to być chiński vcds za 100 złotych który za pół roku przestanie działaći żeby go zainstalować trzeba mieć specjalny komputer i fakultet z informatykinie ma to być chiński komputer typu kombajn do wszystkiego bo taki już mamdaje on pewne możliwości ale mi to nie wystarczazupełnie nie wiem czego szukać jest tego tyle że nie wiem co tak naprawdę zadziałapodobają mi się podpowiedzi kodowań we vcds ale są niekompletne w tych chińskich wersjachwszystkie te rzeczy które kosztują po 200 zeta mi się wydają podejrzane jak ten chiński vcdschciałbym żeby to działało na win 11 na przykład żeby jakiś w miarę świeży komp to obsługiwałchyba że jest jakiś komputer dedykowany do wagapoproszę o pomoc
Opublikowano 27 Lipca27 Lip Za 2000 możesz kupić chińczyka premium i tam masz wszystkie opisy i podpowiedzi kompletne.
Opublikowano 31 Lipca31 Lip Autor mam chińczyka za 3000 i nie jest premium i nie ma podpowiedziw ten kierunek raczej nie pójdęhttps://www.vag-com.pl/index.php?mod=sklep&item=23https://allegro.pl/produkt/interfejs-diagnostyczny-vas-5054a-odis-6-2-bluetooth-usb-volkswagen-9cf6fa3c-46e2-46b7-b8ab-c24b6304d114?offerId=15952272434&utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_content=supercena&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_mtrzcj_workshop_car-acc-chem_pla_ss_sc&ev_adgr=supercena&ev_campaign_id=22386750933&gad_source=1&gad_campaignid=22386750933&gclid=CjwKCAjwj7HTBhBiEiwA8s35Oi_UW2sb3oweStukCsgfDCA0TDvMLiX_PVnDRvNcrBVaCA9MXKQFoRoCdqMQAvD_BwEwybór jest między tymi dwoma programamize wskazaniem na vcdsz produktami z allegro nie zawsze mam dobre doświadczeniaktoś ma doświadczenie ?może coś poradzić ?
Opublikowano 31 Lipca31 Lip Oryginalny tylko z ADKO jeżeli ma być w języku polskim. Adako jest jedynym oficjalnym polskim dystrybutorem. Edytowane 31 Lipca31 Lip przez Muskel1
Opublikowano 31 Lipca31 Lip 6 godzin temu, JEMI napisał(a):mam chińczyka za 3000 i nie jest premium i nie ma podpowiedziw ten kierunek raczej nie pójdęJaja sobie robiłem z tym chińczykiem premium. Jest w ogóle coś takiego?Ale zdajesz sobie sprawę że żadnych dodatkowych "podpowiedzi" nie uświadczysz posiadając oryginalny HEX-V2? Żeby była jasność nie namawiam do zakupu chińczyka!
Opublikowano 2 godziny temu2 godz Autor W dniu 31.07.2026 o 18:38, RaThek napisał(a):Jaja sobie robiłem z tym chińczykiem premium. Jest w ogóle coś takiego?można kupić chińczyka za 20 tysi i on będzie powiedzmy premiumistnieje jakaś baza danych z podpowiedziami kodowania ?
Opublikowano 8 minut temu8 min Czuję że pytanie brzmi czy jest taki VCDS który ma podpowiedzi kodowania których nie ma w VCDS. Odpowiedź brzmi nie, VCDS czy oryginał czy chińczyk czy jakikolwiek inny nie ma wszystkich podpowiedzi kodowania. Trzeba szukać w sieci i liczyć na szczęście że coś się znajdzie.