Opublikowano Wczoraj o 12:11 1 dn Autor Przytrzymaj ok/rolkę na kierownicy, nie pamiętam w tej chwili który z nich. Działa tylko na full screen view, testowałem na carplay ale to polecenie niezależne od użytego systemu
Opublikowano Wczoraj o 12:19 1 dn Dziękuję bardzo za podzieleniem się wiedzą i zaoszczędzeniem majątku. Aktualizacja banalnie prosta, mam jedynie problem taki że nie działa mi scroll (z włączonym Google maps na ekranie środkowym jak i wyłączonym) i mam autko przesunięte lekko do lewa. Wersja ta sama co autora i oczywiście Android auto
Opublikowano Wczoraj o 12:48 1 dn Autor W tej udostępnionej darmowej wersji rolka nie działa na android auto niestety.
Opublikowano Wczoraj o 17:13 1 dn potwierdzam wszystko działa za***iściedziała też bezprzewodowoprzez moduł chińskiDziała wam wyszukiwanie histori nawigacji? Na virtualu. Edytowane wczoraj o 17:59 1 dn przez posadka
Opublikowano 15 godzin temu15 godz Witam.Mi też udało się wgrać do Q5 , wszystko działa, nawet na HUD pokazuje następny manewr, tylko jeden mały midus. podczas jazdy jak ma się pojawić następny maewr, to na sekunde znika mapa z VC i pojawia sie z ikonką manewru.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz 24 minuty temu, marok111 napisał(a):Witam.Mi też udało się wgrać do Q5 , wszystko działa, nawet na HUD pokazuje następny manewr, tylko jeden mały midus. podczas jazdy jak ma się pojawić następny maewr, to na sekunde znika mapa z VC i pojawia sie z ikonką manewru.Sprawdze w tygodniu i dam znac na Q5. Wersje oprogramowania miales dokladnie taka jaka jest wymagana dla tej paczki?W kazdym razie na A4 jest ok.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz On 10/2/2026 at 7:22 PM, Kondz said:Mi wyskoczył błąd 113 podczas aktualizacji, wszystko robione według instrukcji, ktoś wie co to za błąd od czego ?Winą błędu 113 jest najczęściej brak możliwości zapisu na kartę przez "mmi".Używasz zapewne adaptera sd - microsd. Przestaw zabezpieczenie z lock na unlock i powinno działać.Unlock jest w górę, czyli w stronę pinów karty.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz 5 godzin temu, Koalakm napisał(a):Sprawdze w tygodniu i dam znac na Q5. Wersje oprogramowania miales dokladnie taka jaka jest wymagana dla tej paczki?W kazdym razie na A4 jest ok.Tak, dokładnie ta sama wersja softu.