a4qatroo Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 witam mam wersje bez klimy a chciałbtym ja załozyc... co musze klupic i ile to moze łacznie kosztowac zeby ja załozyc
yahoo Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Zupełnie się nie opłaca. Może Cię to wynieść z 4000 zł. i prędzej sprzedaj auto i kup z klimą jeśli tak bardzo Ci na niej zależy. Ale zakładanie do auta to raczaj kosztowny i nieoplacalny interes.
majkel_majki Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Zależy za ile kupisz kompletną moze się opłacać lub nie. Nie ma sensu zbieranie zestawu z pojedyńczych częsci, bo zawsze zabraknie jakiegoś pierdolnika i wychodzi potem dużo drożej niż za używany sprawny komplet. Szukaj klimy np na allegro z auta po wypadku albo wymontowanej całej, koszt kompletnej ok 2 tys zł, dolicz drobne koszty na nowe uszczelki itp.
M.Audi Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 z tego co pamietam ktos na forum zalozyl sobie juz klimke ale trzeba sie na tym znac i rozebrac pol auta
yahoo Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 O właśnie zapomniałem o tym, że trzeba zdemontować duuuużo. Według mnie jak i znajomego który zakłada takie instalacje lepiej kupic auto z rozwaloną klimą i ją naprawić niż zakładać nową, to są jednak kozty. No chyba ze faktycznie kolega ma wypasiony egzemplarz Audiczki i szkoda go sprzedawać więc wtedy ewentualnie można zacząć sie rozglądać ale trzeba wiedzieć ze sa to nie małe koszty.
majkel_majki Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Największy ból to wymontować całą deskę rozdzielczą.
Cristoforo Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 ja kiedys sie pytałem ile kosztuje załozenie klimy ale do b4 to jedna firma mi krzykneła 9000zł
Kolkov Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 jest jeszcze opcja kupna angola i wyrezanie sobie kox fury klima, elektryka, kubełki i/lub skórka, a anglika można wyhaczyć za rozsądne pieniądze, resztę gratów po prostu opędzlować
darek Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Koszt montażu +klima ja zapłaciłem 3500(mowa o climatroniku oczywiście) Gwarancje na części mam pół roku i na reszte rok.Czas montażu był dwa dni mam ją już rok i żadnych problemów a przy obecnych temperaturach nie żałuję.
Doman13 Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 kolega grzanek85 sam sobie założył klimatronika, ale one jest naszym regionalnym guru samochodowym. Trochę masz do niego daleko... ale zapytać nie zaszkodzi.
Rekomendowane odpowiedzi