Sławosz(+) Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 Panowie mam problem z jednym elementem przy montażu haka, chodzi o nakładkę montowaną na podłużnicę, w wersjach przednionapędowych montuje się ją tylko po prawej stronie samochodu, po lewej jest fabryczny gwint, natomiast w wersji quattro nie ma gwintu po obu stronach auta. Hak zamontowałem sobie sam, ale nie wiem skąd wziąć brakujące "ogniwo". Poniżej zamieszczam foty z nakładką, o którą mi chodzi. P.S. Niestety nie ma u mnie na wsi ASO Audi, inaczej nie zadawałbym tego pytania. Jeśli ktoś byłby w stanie mi pomóc lub chociaż podpowiedzieć, gdzie to można dostać to byłbym bardzo wdzięczny. element oznaczony nr 4 element i części mocujące Pozdrawiam Sławosz[br]Dopisany: 20 Maj 2009, 19:34_________________________________________________Nikt nic nie wie? dzwoniłem do ASO, nie występuje taka część, ręce opadają... nikt nie demontował u siebie haka? może chce sprzedać tą nakładkę? przypomnę, że nie jest ona do niczego potrzebna jeśli zdemontujemy hak jak mi powiedział pan z ASO, jest ona dostępna w komplecie z hakiem... jak auto wyjeżdża z fabryki to jej nie ma (no chyba, że z hakiem )
Fox55 Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 Witam, nie wiem czy poruszony problem jest aktualny, ale na wszelki wypadek podaję kontakt: WESTFALIA-Automotive Polska Sp. Z o.o. ul. Braniborska 38-40 53-680 Wroclaw Telefon: +48 (0) 71 / 712 10 46 Telefon / Fax: +48 (0) 71 / 712 10 47 E-Mail: [email protected]
Rekomendowane odpowiedzi