Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] projekt S-Line 2010*PIMP MY RIDE*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

da sie ja sam nad tym mysle zakup w Danii b7 3.0 tdi jest nie oplacalny ceny aut jak w norwegii czyli takie b7 w pl 60 tys w danii 120 :gwizdanie: mysle ze swapa da rade w 12 tys zrobic ale pasowaloby jeszce Q miec

Opublikowano
  • Autor

ok, dzieki za info (pogadam z Nosbem) i za rok będziemy działać :naughty:

p.s. ma ktoś gałe na zbyciu s-line do b6 (5cio biegową?) [szukam i szukam na tych allegrach i ciężko :( ]

Opublikowano
do b6 1.9tdi da rady wrzucic motor od 3.0 tdi

NOSB CI prawde powie :decayed:

da sie na 100%

Nosb chyba nic nie wywróży- trzeba silnik zmierzyć i będzie widać czy wejdzie czy nie.
Opublikowano

Po ch Ci 3.0TDI. Za te 12k, które byś musiał wsadzić w zakup silnika i swapa możesz śmiało wyrzeźbić swojego 1.9TDI na porównywalną moc co 3.0. Tylko Ciebie dalej naprawy będą kosztowały jak przy 1.9, a nie, jak w 3.0 - każda 5 tysięcy (cytat z forum) :decayed:

Opublikowano

Po ch Ci 3.0TDI. Za te 12k, które byś musiał wsadzić w zakup silnika i swapa możesz śmiało wyrzeźbić swojego 1.9TDI na porównywalną moc co 3.0. Tylko Ciebie dalej naprawy będą kosztowały jak przy 1.9, a nie, jak w 3.0 - każda 5 tysięcy (cytat z forum) :decayed:

No bez przesady, 280KM z 1.9Tdi? Bo tyle ma 3.0TDI po chipie.

Opublikowano

Nie napisałem o 280 koniach z 1.9 TDI.

Opublikowano

A ile ma 3.0TDI fabrycznie? Można tyle wyciągnąć z 1.9? :) O to mi chodziło...

Opublikowano

Nie napisałem o 280 koniach z 1.9 TDI.

możesz śmiało wyrzeźbić swojego 1.9TDI na porównywalną moc co 3.0

3.0TDi właśnie tyle ma po chipie, więc z 1.9 nie wyreza takiej samej mocy co z 3.0 TDi (mowa oczywiście o aucie na codzień).[br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 16:06_________________________________________________

A ile ma 3.0TDI fabrycznie? Można tyle wyciągnąć z 1.9? :) O to mi chodziło...

A po co swapować 3.0TDi, żeby jeździć na serii.... :mysli:

Opublikowano

A po co swapować 3.0TDi, żeby jeździć na serii.... :mysli

Po co w ogóle swapować? :) To co by chciał wsadzić w swap, przeznaczyć na podkręcenie 1.9.

Osobiście bym się nie zdecydował na 3.0TDI. Po prostu mnie na jego utrzymanie nie stać...

Opublikowano

Ja też bym się nie bawił w swapa, ale może kolegę stać i chce się pobawić.

Opublikowano

Wsadzaj galke z a3 i przekladaj kapsel ze starej - trzyma sie tylko na takich 3 bolcach ( ja tak robilem i jest :good: ) :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

ok Przemek jutro sobie zamowie nową , bo już też nad tym myślałem , widziałem u _Bartek_ i jest OKey. a fotele S-Line to jakie byście polecili ?? (myślałem o materiał w srodku, boki skóra - b7) alkantara odpada jednak, całe ze skóry też. Potem wrzuce foty to powiecie co sądzicie o tych stołkach.

fotele ---> http://moto.allegro.pl/tapicerka-fotele-s-line-audi-a4-b6-b7-2001-2008-i1492639686.html

p.s. dziś o 16 spot na lotnisku przy Eco, zapraszamy (pogoda będzie :good:)

Opublikowano

Cena za te fotele z kosmosu chyba :naughty:

Opublikowano

no cena kosmos, ta aukcja stoi już od roku bodajże... fakt, że rzeczywiście fotele igła, ale mi np. udało się wytargać za 3000 kompletne wnętrze... kompletną podsufitkę z lusterkiem, pakietem oświetlenie, fotele, boczki, kanapa, podłokietnik i wszystko igła po przebiegu 50tysi... :D:D:D i to od Ciebie z legnicy!!!!!!!! za 100zł koleś jeszcze przywiózł wszystko pod wskazany adres we wrocku... szukaj szukaj :D

Opublikowano
  • Autor

siemanko , mi nie chodzilo o cene tych foteli tlyko zeby wam pokazac czy te beda fajne do mojej furki :naughty: i czy takie polecacie czy sa fajne,wygodne itp ale OK, dziś wieczorem wrzuce filmik z wczorajszego mini spotu lca.pozdrówy

Opublikowano

To są dokładnie te same co ja mam i w których siedziałeś :) więc wiesz, że się wygodnie siedzi .

Opublikowano

Fizycznie wejdzie na 100%. Nie powinno byc od strony mechanicznej jakis wiekszych problemow. Najwieksze pewnie by byly od strony elektroniki ( abs , esp , immo itp )

Opublikowano
  • Autor

Fizycznie wejdzie na 100%. Nie powinno byc od strony mechanicznej jakis wiekszych problemow. Najwieksze pewnie by byly od strony elektroniki ( abs , esp , immo itp )

dzieki Nosb za info :) jak juz sie uwine ze wszystkimi pakietami i innymi duperelami to bede myslał nad motorem :naughty:

Opublikowano

no skodzine to zes szybko obszedl :laghing2:

ps. ladne pimp my ride :good:

Opublikowano

no skodzine to zes szybko obszedl :laghing2:

ps. ladne pimp my ride :good:

Skodzina była klienta galerki, a nie "nasza", więc prawa nie miała się filmować :naughty::kox: Niestety nie ma na filmie Ferrari, które usilnie kręciło się po parkingu, szukając miejsca na naszym spocie - nie wpuściliśmy padalca :gwizdanie: :decayed: